27 Αυγ 2013

Walmart, η μεγαλύτερη εταιρεία supermarkets έρχεται στη ...Θεσσαλονίκη; Τρολιά!

Η είδηση, που θα παίξει ως πιασάρικη, είναι αληθινή και λέει:
Μία αγγελία πρόσληψης διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού, η οποία δημοσιεύτηκε σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα...
της Θεσσαλονίκης, δημιουργεί βάσιμες υποψίες πως πιθανότατα η αμερικανική αλυσίδα WalMart διατηρεί την Ελλάδα στα επενδυτικά πλάνα της.

Όπως προκύπτει από την αγγελία, το συγκεκριμένο διευθυντικό στέλεχος ζητείται για απασχόληση από μεγάλη αλυσίδα super-market με έδρα τη Θεσσαλονίκη και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικά σε ηλεκτρονική διεύθυνση, η οποία φέρει το όνομα της WalMart (walmartgr@gmail.com).
........
Πράγματι η αγγελία υπάρχει, αλλά η είδηση για τον ερχομό της WalMart (που δεν είναι επένδυση!) παίζει εδώ και 13 χρόνια.

Βεβαίως, μας κινεί την περιέργεια, πως μια τόσο μεγάλη αλυσίδα supermarkets, ξεκινά με μια ταπεινή αγγελία, οπότε εικάζουμε ότι πρόκειται για ...τρολιά, αν και η "είδηση" ξαναδημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2013, για συνεργασία με τα σούπερμάρκετς Βασίλαγα (!) κι όλα αυτά μοιάζουν περισσότερο με πλάκα.
Θα δούμε αν και το θεωρούμε σχεδόν απίθανο να συμβεί, εκτός αν κρύβεται κάτι με Carrefoure από πίσω...

διαβάστε και: Αναγνώστης: "Προσέξτε σε ποιές αγγελίες δίνετε τα στοιχεία σας"


Από την Walmart η πρώτη μεγάλη αμερικανική επένδυση στην Ελλάδα εν καιρώ κρίσης


Από την Walmart η πρώτη μεγάλη αμερικανική επένδυση στην Ελλάδα εν καιρώ κρίσης
Η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικού εμπορίου στον κόσμο ετοιμάζεται να εισέλθει στην ελληνική αγορά και να αλλάξει τα δεδομένα στη ΝΑ Ευρώπη και σε ολόκληρη την ήπειρο γενικότερα.
Την είσοδό της στην ελληνική αγορά ετοιμάζει η αμερικανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Walmart, σε συνεργασία με την εταιρεία Βασιλάγας Α.Ε.-3Β Markets ΑΕ. Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής του κόσμου, σχεδιάζει την δημιουργία 50 καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα μέσα στην τριετία 2013 - 2015.


Τα ίδια όμως έγραψε η ΗΜΕΡΗΣΙΑ και το 2012

Βεβαίως, η ίδια αλυσίδα εμφανίζεται να είναι "ήδη στην Ελλάδα" από το 2000 !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη