20 Σεπ 2013

Άμα δεν ξέρεις, μη γράφεις ρε μεγάλε !

Αυτά παθαίνει ο δημοσιογράφος, που κάνει αθλητικό ρεπορτάζ από την τηλεόραση και εξ Αθηνών. Γράφει ο ανίδεος, για τον χθεσινό αγώνα ΠΑΟΚ - Τραχανοπλαγιάς Καρανταγί ή όπως τους λένε αυτούς τους άγνωστους (που πάντως δυσκόλεψαν τον ΠΑΟΚ):

"Λίγοι το κατάλαβαν εκείνη τη στιγμή καθώς η χαρά για το τέρμα που έξι λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης ήταν μεγάλη. Ο Βούκιτς σκοράρει κατά της Σαχτιέρ και πανηγρίζει έξαλλα κατευθυνόμενος στο σημαιάκι του κόρνερ. Οι παίκτες γίνονται ένα «κουβάρι» και ο Λούκας ζητάει από τον Σέρβο να αφιερώσει μαζί του το γκολ στις… άδειες κερκίδες. Ο Ισπανός έβλεπε… οπαδούς φαντάσματα στις κερκίδες καθώς το γήπεδο ως γνωστόν ήταν άδειο. Άλλωστε και οι λίγοι με προσκλήσεις ήταν στην Θύρα 1.Η πλάκα των δύο θα μείνει σίγουρα στην ιστορία, καθώς Λούκας και Βούκιτς είναι οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αφιερώνουν γκολ σε φίλαθλο-φάντασμα!"

Μόνο που ο τύπος που έγραψε το άρθρο στο http://www.xxsports.gr/, δεν έχει ιδέα από Τούμπα και τον περίφημο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΤΑΡΑΤΣΑΣ, που γέμισε την απέναντι ταράτσα κι έκανε κερκίδα από ΄κει. Σε αυτούς πήγαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.
Δικαιολογημένα λοιπόν, τρώει το κράξιμο της χρονιάς στα σχόλια, από γνώστες του Σ.Φ.Π.Τ. που τον πήραν στο μεζέ....
δείτε μερικά (το δεύτερο είναι όλα τα λεφτά):


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη