30 Σεπ 2013

Super League : Δείτε τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων



ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου από το σημείο του πέναλτι, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 την Καλλονή στο ΟΑΚΑ κι έπιασε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 4η θέση. Στη φάση του πέναλτι, έγινε ένας μικρός χαμός... Ο Παράσχος έδωσε εντολή από τον πάγκο να το εκτελέσει ο Ούμπιντες, ωστόσο, ο Παπαδόπουλος πήρε τη μπάλα και την έστησε στην άσπρη βούλα, κάτι που εξόργισε τον τεχνικό των Περιστεριωτών, με την κάμερα να πιάνει τον Ελληνα προπονητή να ρίχνει... γαλλικά στον «Παπ» αφού σκόραρε! Και ο Παπαδόπουλος ωστόσο, δεν πήγε πίσω! Ξέσπασε με το που σκόραρε και χτυπούσε το στήθος του ξεστομίζοντας διάφορα, δίνοντας έτσι την δική του απάντηση, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν!
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ατρόμητος ήταν σαφώς ανώτερος, έχασε σωρεία ευκαιριών και νίκησε δίκαια την ομάδα της Καλλονής που πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση.
ΣΚΟΡΕΡ: 62' πεν. Παπαδόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

ΔΟΚΑΡΙΑ: 11' Ούμπιντες, 49' Ιγκλέσιας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10' Λεοζίνιο, 61' Σιδεράκης, 83' Περόνε, 86' Χωριανόπουλος – 25' Ούμπιντες, 67' Ταυλαρίδης

 Οι συνθέσεις :
ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (72' Σιλιγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (72' Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουάνλου (57' Γκάσιτς), Καζάκης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Φυτανίδης (38' λ.τ. Νάστος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (68' Μπρίτο), Πίτου, Ούμπιντες, Καραγκούνης (80' Γεωργίου), Παπαδόπουλος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-1

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση των Περιβολίων ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανθρακικό, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κάσες στο 49΄, για να «σώσει» το βαθμό για την ομάδα των Χανίων με το τέταρτο φετινό γκολ του ο Ναζλίδης, στο 87΄.
Η ομάδα της Θράκης έπαιξε από το 82ο λεπτό με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Χρήστου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Μήτσιος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 82΄ Χρήστου (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουμπουλάκης – Ντιόγκο, Ρομέου, Χρήστου, Μίκουλιτς, Σέρεμετ, Τζάνης

Οι συνθέσεις : 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης (85΄ Στόλερ), Φερνάντες, Ντα Σίλβα, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (52΄ Μπέλιτς), Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Τόρες (58΄ Γιακουμάκης)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος (46΄ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Έμποου (81΄ Τζάνης), Κάσες, Ρομέου, Ιγκόρ (25΄ Ζεκίνια)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη