14 Οκτ 2013

100 Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα στο Χώρο Τεχνών Δήμου ΒΕΡΟΙΑΣ!

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Βέροιας, η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας φιλοξενεί 100 Nέους Mουσικούς από κάθε γωνιά της Ελλάδος, σε μια συναυλία – αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, έχει ανοίξει πανιά και «εν χορδαίς και οργάνοις» επισκέπτεται την πόλη μας. Με θέρμη ψυχής, καθαρή καρδιά και ολόφρεσκα όνειρα, νέοι και νέες, συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους, την αγάπη τους για τη μουσική και το όραμά τους για ένα καλύτερο αύριο. Με υλικά πλούσια σε φως, δράση και αντοχές ,φρέσκα νιάτα, σηκώνουν τα μανίκια τους και χαράζουν με τις νότες τους, ένα αξιοσέβαστο και καλά αρχιτεκτονημένο πεντάγραμμο με ορίζοντα διαρκείας. Δε φοβούνται, βάφουν τα όνειρά τους με χρώματα ελπίδας και μέσα από τη μουσική τους ορχήστρα , διδάσκουν την δύναμη... κρατώντας το πιο ανθεκτικό κλειδί. Το Κλειδί του Σολ….

H συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, ώρα 8.30 μ.μ στο Χώρο Τεχνών. Θα ακουστούν συνθέσεις των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Λοϊζου. Στ. Κουγιουμτζήκ.α.

Συντελεστές

Διευθύνει : Βαγγέλης Αραμπατζής

*Συμμετέχουν οι Τραγουδιστές της Σ.Ο.Ν.Ε.

*Ελένη Βουγιατζή
*Όλγα Νεράντζη

*Φιλική Συμμετοχή του Τενόρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μπάμπη Βελισσάριου.

*Ενορχηστρωτές των τραγουδιών της Σ.Ο.Ν.Ε.

*Γιώργος Ταπές
*Βαγγέλης Αραμπατζής
*Στέφανος Κεμανεντζής
*Ντίνος Αραμπατζής

*Είσοδος 5 € ,
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη