18 Οκτ 2013

Σοκ στον πλανήτη! 19 νεκροί από τρομοκρατική ενέργεια στο Ιράκ !

Εντάξει, ξέρουμε ότι δεν σας προκάλεσε κανένα σοκ. Μόνο όταν σκοτώθηκαν δύο Αμερικανοί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στη Βοστώνη "συγκλονίστηκε" ο πλανήτης. Και γιατί δεν συγκλονίζεται..
όταν σκοτώνονται δύο Ιρακινοί; Έχει καμιά διαφορά;


Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή σε επεισόδια βίας στο Ιράκ, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.
Συγκεκριμένα, 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν εξερράγη ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο μπροστά από ένα κατάστημα στο ελ Μέχτελ στην ανατολική Βαγδάτη, δήλωσε ο στρατηγός Σάαντ Μάαν, εκπρόσωπος του ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών.
Από την επίθεση αυτή τραυματίστηκαν επίσης 23 άνθρωποι.
Στη Σιντζάρ, δυτικά της Μοσούλης, αντάρτες σκότωσαν μέσα στο σπίτι τους μία μητέρα και τους τρεις γιους της, που ανήκαν στη μειονότητα των γεζίντι, μια κουρδική θρησκευτική κοινότητα τα μέλη της οποίας γίνονται συχνά στόχος ριζοσπαστών σουνιτών.
Στη Μπακούμπα, στη βόρεια Βαγδάτη, δύο μέλη μιας οικογένειας σκοτώθηκαν και πέντε ακόμη τραυματίστηκαν από την έκρηξη μιας βόμβας που είχε τοποθετηθεί κοντά σε ένα σπίτι, ενώ ένα μέλος της πολιτοφυλακής αλ Σάχουα, που μάχεται κατά της αλ Κάιντα, δολοφονήθηκε από ένοπλο.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Αλλά, η αξία της ζωής ενός Ιρακινού, είναι για τον δυτικό κόσμο των βομβαρδισμένων από μεγατόνους προπαγάνδας, ασήμαντη....
Έχει εθιστεί η "δύση" των αξιών στο θάνατο Ιρακινών και άλλων "ανθρώπων β' κατηγορίας".

Και κανείς Αμερικανός δεν αναρωτιέται : "μα καλά, εμείς πήγαμε να σώσουμε το Ιράκ από έναν δυνάστη. Τον ρίξαμε από την εξουσία, τον σκοτώσαμε για να φέρουμε ειρήνη και μετά; Από τότε που εγκαταστήσαμε τη δημοκρατία μας, έχει σκοτωθεί από τρομοκρατικές ενέργειες το μισό Ιράκ! "











 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη