31 Οκτ 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το δρόμο στη Ν.Δ. πώς να μην πέσει κάτω από το 3% στις εκλογές

Βάλθηκαν στη Ν.Δ. -με πρωτεργάτη τον Σίμο Κεδίκογλου- να εξαφανίσουν τη Ν.Δ. Έχουμε και λέμε:

Σήμερα έγινε μια δίκη στη Βέροια, ενός "κοινωνικού αγωνιστή", με την κατηγορία της "παράνομης επανσύνδεσης μετρητή της ΔΕΗ". Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν από την Αθήνα για να υπερασπιστούν τον αγωνιστή ο οποίος φυσικά αθωώθηκε.
Νεολαίοι ακροαριστερών οργανώσεων, δεν δίστασαν να κάνουν διαδήλωση για να "δικαστεί δίκαια" -να αθωωθεί δηλαδή, ένας δολοφόνος "αντεξουσιαστής"
Ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -με πρώτη υπογραφή αυτή του Τσίπρα- έκανε επερώτηση, για μια διαθεσιμότητα δημοσίας υπαλλήλου σε νησί των Κυκλάδων.
Πέρασαν εβδομάδες από τότε που έσκασε το σκάνδαλο με το εκατομμύριο του Αλέξη Μητρόπουλου, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον "πούλησε".
Η αριστερά στέκεται στο πλευρό των οπαδών της και των στελεχών της με σθένος.
Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε τον αποκεφαλισμό του Α. Τζιτζικώστα, όταν έδωσε ένα -λεκτικά ατυχές- παράδειγμα του τι θα ήταν υποχρεωμένος να κάνει ένας άλλος Περιφερειάρχης, αν ενεργούσε με την αυθαιρεσία κρίσης, την οποία του ζητούσαν να δείξει.
Η Ν.Δ. ανταποκρίθηκε αμέσως, αδειάζοντας το δικό της στέλεχος, για να μη χαλάσει η μαγιά με το ΠΑΣΟΚ.

Και ποιά ήταν η συνέχεια σήμερα;

Ο Θάνος Μωραϊτης του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε πριν λίγο, από τον Σαμαρά να διαγράψει και τον Φαήλο Κρανιδιώτη ! Τον εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη επειδή έγραψε σε άρθρο του για "«ΠΑΣΟΚ, μήτρα της λαμογιάς» και «30ετη λεηλασία της χώρας από το ΠΑΣΟΚ».
Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνουν τα στελέχη και οι φίλοι της Ν.Δ.; Να υμνολογούν και να δοξολογούν μέρα νύχτα την πράσινη ομαδούλα του 5%, για να παραμείνει στην εξουσία ο Σίμος Κεδίκογλου και να διορίζει στη δημόσια τηλεόραση τα φιλαράκια του;

Άντε Σίμο, βγες να αδειάσεις άλλο ένα στέλεχος της Ν.Δ. υπακούοντας στην απαίτηση του κόμματος, για το οποίο ο Σαμαράς έλεγε ότι "θα κάνει μία και μοναδική εξεταστική".

Βγες να στηρίξεις το κόμμα, που υπέβαλλε πάνω από 100.000 καταγγελίες σε εισαγγελείς, με αποτέλεσμα πάνω από 100.000 στελέχη, φίλοι και οπαδοί της Ν.Δ. να τρέχουν σε δικαστήρια, να φυλακίζονται, να ταλαιπωρούνται, να εκπίπτουν από τα αξιώματά τους.

Στις επόμενες εκλογές, να κάνετε , τα φιλαράκια, το νέο κόμμα σας, να διαλύσετε τη Ν.Δ. μέσα από την οποία αναδειχθήκατε, για να δούμε για ποιό λόγο βρίσκεστε στην εξουσία σήμερα.

Άντε, διαγράψτε και τον Φαήλο, να κάνετε ξανά τη Φιλιππινέζα του ΠΑΣΟΚ.  Θα σας πεί μπράβο το ΠΑΣΟΚ. Για αυτό δεν ζείτε άλλωστε;

Β.Π.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη