31 Οκτ 2013

Θεσσαλονίκη: Βίντεο που αποδεικνύει ότι ΔΕΝ μας ψεκάζουν

Εντάξει, υπάρχουν πολλά επιχειρήματα για το ότι οι γραμμές που βλέπουμε στον ουρανό, δεν είναι "χημικά με τα οποία μας ψεκάζουν για να αποδεχόμαστε τα μνημόνια". Είναι απλό να...
πεί κανείς -όπως ξαναγράψαμε- ότι αν ήθελαν να μας "ψεκάσουν" θα ψέκαζαν και τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους οι "κακοί", ότι από τέτοιο ύψος δεν έχει νόημα να ψεκάζεις και δεν θα είχε καμία αποτελεσματικότητα, ότι δεν θα μας ψέκαζαν με κάτι που φαίνεται κ.λ.π., κ.λ.π. 

Αλλά, επειδή υπάρχουν ακόμη δύσπιστοι (δεν είναι κακό, είναι η αρχή κάθε μεγάλης επιστημονικής ανακάλυψης η περιέργεια) θελήσαμε να ξεκαθαρίσουμε με αποδείξεις τι είναι αυτές οι γραμμές.

Και φυσικά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξέρουμε τι είναι το αεροπλάνο. Υπάρχει μια σύγχιση η οποία προκαλείται από το γεγονός ότι μερικές φορές όντως ψεκάζουν. Όχι βέβαια για να μας βλάψουν, αλλά για να διαλύσουν σύννεφα, για λοιπούς μετεωρολογικούς σκοπούς ή λόγους προστασίας της αγροτικής παραγωγής. Αυτά τα κάνουν μικρά αεροπλάνα τύπου piper.

Έτσι, στήσαμε την κάμερα, περιμένοντας να καταγράψουμε την πορεία ενός αεροσκάφους που πετάει σήμερα πάνω από τη Θεσσαλονίκη και αφήνει ίχνη, αφού σήμερα -λόγω υγρασίας στα ψηλά- υπάρχουν εκατοντάδες γραμμές στον ουρανό.
Η εικόνα δεν είναι καλή, γιατί η κάμερα είναι άνευ τρίποδα και με ζουμ 3.000 δεν μπορεί κανείς να πάρει εικόνα ποιότητας.
Πάντως είναι εμφανές ότι πρόκειται για μεγάλο επιβατικό αεροπλάνο της γραμμής (μάλλον Airbus)
Καταγράψαμε και δεκάδες άλλα αεροπλάνα με τηλεφακό και όλα είναι μεγάλα επιβατικά αεροσκάφη, και δεν έχει καμία αξία να τα παρουσιάσουμε. Είναι παρόμοια με αυτό που θα δείτε στο βίντεο.
Όλα τα επιβατικά αεροσκάφη, άφηναν σήμερα ίχνος.

"Kαι γιατί είναι τόσο πολλές οι γραμμές;"

Τα πράγματα είναι απλά: μέσα σε ένα δεκάλεπτο περνούν από τον ουρανό, όπως τον βλέπουμε εμείς (αυτό το κομμάτι που βλέπουμε κοιτώντας ψηλά), 2-10 αεροπλάνα. Τα ίχνη που αφήνουν, μένουν για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε κάποιοι στιγμή δεκάδες ίχνη να διασταυρώνονται. Δεν είναι τόσο κοντά όσο σας φαίνεται, δεν είναι δίπλα δίπλα όπως φαίνεται και ΝΑΙ, είναι αεροπλάνα γραμμής.
Σήμερα, λόγω σύνθεσης της ατμόσφαιρας, υπήρξαν οι συνθήκες, ώστε όλα τα αεροπλάνα να αφήνουν ίχνη, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τόσες πολλές ουρές.

Δεν ειρωνευόμαστε φυσικά όσους διατηρούν τις αμφιβολίες τους, αλλά μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι δεν μας ψεκάζει κανείς -τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο, όπως μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι μας ψεκάζουν πολύ έντονα, με τεράστιες ποσότητες ενός δηλητηριώδους αερίου, που λέγεται προπαγανδίνη και διαχέεται μέσω τηλεοπτικών κυμάτων.
Και για τα δύο, βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη