15 Οκτ 2013

Όταν ο σοσιαλισμός μοίραζε ελπίδα

Όταν ο Σοσιαλισμός μοίραζε ελπίδα, τα πλήθη συνέρρεαν στο πράσινο όραμα για κοινωνική δικαιοσύνη με το λαό στην εξουσία. Καθώς πλανεμένος ο Έλληνας έδινε μαζικά ψήφο κι αγάπη, ούτε καν περνούσε απ΄ το μυαλό του η ντροπή να σέρνονται στις φυλακές τα ....
πρωτοκλασσάτα στελέχη του. Κυρίως, να συνθλίβονται οι Ιδέες στα αισιόδοξα ψέματα, στις ιδιοτελείς κομματίλες, στην καθολική απάτη.
Τα χρόνια κύλησαν κι η επόμενη πράσινη γενιά των ηγετίσκων κηπουρών του Γ.Α.Π. οδήγησαν την πατρίδα ανοχύρωτη στην ταπείνωση. Πουλώντας φούμαρα παρέδωσαν τις οικογένειές μας κατάχρεες στο μόνιμο εφιάλτη της ανεργίας. Ξεπούλησαν ένα κράτος στα χέρια τραπεζικών συμμοριών που χωρίς ντροπή ανακοινώνουν κέρδη εξαμήνου 3,5 δις.
Σήμερα, συνέταιροι μαζί τους οι γαλάζιοι βαρώνοι αδιαφορούν για την ασφυξία των πολιτών, την κοινωνική καχεξία. Θόρυβος δηλώσεων, όλοι λένε θα μας σώσουν, άλλοι με σβάστικες κι άλλοι με λευκά κολάρα. Καμώνονται πως αγνοούν ότι το σημείο βρασμού ενός λαού με ήθος δεν αργεί, ο μέσος πολίτης θυμάται, υποφέρει, οργίζεται, επαναστατεί, τους καταργεί.

11-10-2013 Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Βουλευτής Ημαθίας - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αναπ. Γραμματέας Κοινοβ. Ομάδας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη