31 Οκτ 2013

Οργισμένη απάντηση Φαήλου στον Μωραϊτη του ΠΑΣΟΚ

Τη διαγραφή του Φαήλου Κρανιδιώτη από τη ..Ν.Δ. ζήτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραϊτης, ο οποίος..
τον τελευταίο καιρό βλέπει πολλά ακροδεξιά φαντάσματα (λέτε να έχει κανέναν σκελετό στη ντουλάπα; Συνήθως, όσοι φωνάζουν πολύ ότι είναι "αντιναζιστές" έχουν περίεργο ιστορικό προγόνων στην Κατοχή).

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:

Άμα αυτός ο Μωραΐτης, πως τον λένε, θίγεται γατί ταυτίζει εαυτόν με Άκηδες, Τσουκάτους και Μαντέληδες, τότε έχει σοβαρό πρόβλημα. Εκτός αν ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε. Φαντάζομαι πως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών, στελεχών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη άποψη. Τα υπόλοιπα είναι προφανώς στα πλαίσια ενδοκομματικής τους αντιπολίτευσης, για την οποία δεκάρα δεν δίνω. Τους δε σαλταρισμένους χαρακτηρισμούς να τους κρατήσει για τους κολλητούς του.

(σ.σ. ακούστε εδώ τι ακριβώς είπε ο Φαήλος -ηχητικό)
...
...
(Ο Μωραϊτης είπε: Αν ο Σαμαράς δεν διαγράψει ή καταδικάσει πολιτικά με ξεκάθαρο τρόπο σήμερα τον Κρανιδιώτη σημαίνει ότι όχι απλά αποδέχεται τα όσα είπε αλλά και ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μαξίμου. Το βράδυ συνάντηση για συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το πρωί να αμολιούνται τα ακροδεξιά φασιστοειδή να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ «είναι η μήτρα της λαμογιάς».)

Δηλαδή όσοι αναφέρονται στο αμαρτωλό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, είναι "φασιστοειδή"; Τις ίδιες καταγγελίες κάνει και σύσσωμη η αριστερά. 

Υ.Γ. Με εκείνα τα 200.000 του Μαντέλη τι έγινε; Με το εκατομμύριο του Τσουκάτου;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη