31 Οκτ 2013

Μαγκιά σου που ΄σαι Ηρακλής !

Πρόκριση μαγκιάς στα Πηγάδια. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην επόμενη φάση
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας μετά το ισόπαλο 2-2 με την Ξάνθη και πλέον..
περιμένει τον επόμενο του αντίπαλο.
Μια πρόκριση που απέδειξε ότι αυτή η ομάδα, όσες δυσκολίες και αν περνά, όσα στραπάτσα κι αν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παραμένει μια ομάδα με ιστορία, μια ομάδα με πολύ βαριά φανέλα, μια ομάδα με θεότρελους οπαδούς, ικανή να πετύχει το καλύτερο ακόμη και όταν όλα δείχνουν να είναι έναντίον της.
Κάπως έτσι ήρθε και το σημερινό αποτέλεσμα. Έπειτα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο οι "κυανόλευκοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο μηδέν σε διάστημα τριών λεπτών (30' - 33') οπότε και ο Μάνταλος ήταν αυτός που βρήκε ισάριθμες φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα του Κηπουρού με την αμυντική γραμμή να μην μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στα γρήγορα χαφ των γηπεδούχων. Όλα αυτά όμως είπαμε. Στο πρώτο ημίχρονο.
Διότι στο δεύτερο η εικόνα του Ηρακλή άρχισε να αλλάζει σταδιακά μέχρι και το 60' και ολοκληρωτικά από το 77' και έπειτα οπότε και ο Σιατραβάνης έκανε την προβολή η μπάλα κόντραρε στον Μπαξεβανίδη μέσα από την μικρή περιοχή, έδωσε και πάλι σκορ πρόκρισης στους "κυανόλευκους". Μεταμόρφωση που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στις αλλαγές των Ματσούκα και Πουρτουλίδη που έδωσαν πνοή στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ηρακλή, αλλά και στο πάθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Γκιζέλη. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν κι ενώ η Ξάνθη πίεζε για να πετύχει αυτή το γκολ και να πάρει την πρόκριση, ο Πουρτουλίδης "ξέρανε" τα Πηγάδια με ένα διαγώνιο σουτ στο τελευταίο λεπτό. Γκολ που πανηγυρίστηκε εντόνως και από όλους, γκολ που έστειλε τον Ηρακλή στην επόμενη φάση και τους φίλους της ομάδας στα ουράνια.

bluearena
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη