20 Οκτ 2013

«Η κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει νέα μέτρα»


Τι λένε οι κυβερνητικοί βουλευτές για την "μετρολογία" αλλά και τις κοινωνικές αντοχές;
Ο Σάββας Αναστασιάδης μίλησε στην Μακεδονία για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των δουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ενώ έστειλε το μήνυμα πως νέα μέτρα δεν θα περάσουν.


«Θέλω να διευκρινίσω καταρχήν ότι μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχουν ομαδοποιήσεις βουλευτών.
Το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας στηρίζουμε τη μεγάλη μάχη που δίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην προσπάθεια να βγει η χώρα από την κρίση και γι’ αυτό και εμείς σηκώνουμε στις πλάτες μας όλο αυτό το φορτίο των επώδυνων μέτρων.
Είμαστε όμως άνθρωποι της ίδιας κοινωνίας, συζητάμε καθημερινά με συνανθρώπους μας και έχουμε τις ίδιες αγωνίες και τους προβληματισμούς.
Οι παρεμβάσεις μας έχουν στόχο να βελτιώνουν όσο αυτό είναι δυνατόν τη θέση των πολιτών και έχει γίνει πολλές φορές αυτό, αλλά είναι και ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια του πρωθυπουργού με τους δανειστές μας.
Νέα μέτρα δεν μπορεί να σηκώσει άλλο η κοινωνία και αυτό έχει τονισθεί με σαφήνεια πολλές φορές από την ίδιο τον πρωθυπουργό.
Σ’ αυτή τη χρονική στιγμή πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, σύνεση και ομόνοια. Τα επιχειρήματα της διαπραγμάτευσης είναι με τη δική μας μεριά και στο τέλος πιστεύω ότι θα το καταλάβουν και οι δανειστές».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη