30 Οκτ 2013

Να που έγινε ενδιαφέρον το ματς του ΠΑΟΚ λόγω ..Γκαρσία

Θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα στην Καρδίτσα (20.30) ο "Παυλάρας", που βέβαια δεν έχει να αποδείξει τίποτε σε κανέναν.
Το προηγούμενο επίσημο ματς του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν...
η πρώτη αναμέτρηση για το Κύπελλο με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Τούμπα (3-0).

Ακολούθησε μία περίοδος που σταθερά ήταν εκτός επιλογών Στέφενς και κατά συνέπεια είναι λογικό και επόμενο, όσοι πληροφορούνται ότι προορίζεται για βασικός στην αποψινή ρεβάνς, να θεωρούν ότι ο Στέφενς τον επέλεξε απλά για να μην επιβαρυνθούν οι βασικοί μέσοι της ομάδας με ένα ακόμη παιχνίδι, τη στιγμή που τον ΠΑΟΚ περιμένει μία καυτή τριάδα αγώνων με Εργοτέλη, Μακάμπι Χάιφα και Ολυμπιακό.
Για τον 36χρονο μέσο, όμως, δεν υπάρχει αυτή η σκέψη στο μυαλό του. Πρώτον γιατί είναι τέτοιος ο ψυχισμός του που όταν αγωνίζεται θέλει να διακρίνεται και να πείθει ότι μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και δεύτερον-και σημαντικότερο στην συγκεκριμένη περίπτωση-γιατί βλέπει ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά του.
Ποια είναι αυτή; Η απουσία του Αλέξανδρου Τζιόλη λόγω καρτών από το ματς πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στην Τούμπα το ερχόμενο Σάββατο που σε συνδυασμό με τον παραγκωνισμό του Κάτσε δημιουργούν θέμα για το ποιος θα είναι παρτενέρ του Λάζαρ.
Ο Ουρουγουανός θέλει με την απόδοσή του να... βάλει στο μυαλό του Στέφενς την εναλλακτική λύση της χρησιμοποίησής του "Κανάριο" στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα της Κρήτης. Γι' αυτό και αντιμετωπίζει το σημερινό ματς με πολύ μεγάλη δίψα για καλό ποδόσφαιρο.

ΟLAPAOK
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη