26 Οκτ 2013

Είχε γίνει ο φόβος κι ο τρόμος των γυναικών στην Πυλαία

Συνελήφθη 22χρονος για ληστείες και κλοπή

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, δύο περιπτώσεις ληστειών και μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών, στην περιοχή της Πυλαίας.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ληστείες» και «Κλοπή». 

Ειδικότερα, ο ανωτέρω, το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, δρώντας στην προαναφερόμενη περιοχή, προέβη στις παρακάτω εγκληματικές ενέργειες:

Την 16-02-2013, βραδινές ώρες, πλησίασε 54χρονη ημεδαπή τη στιγμή που εισέρχονταν σε είσοδο οικοδομής και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα καθώς και το χρηματικό ποσό (250) ευρώ.

Την 24-02-2013, πρώτες πρωινές ώρες προσέγγισε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε 48χρονη ημεδαπή και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε προσωπικά της έγγραφα, αντικείμενα, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ. 

Την 11-02-2013, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 22χρονος πλησίασε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε 46χρονη ημεδαπή, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και αφαίρεσε μία τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της 46χρονης, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη