26 Οκτ 2013

Η παραλία της ντροπής

Καταγγελία αναγνώστη

Μόλις ήρθα παραλιακά στην Αριστοτέλους - με ποδήλατο. 

Η εικόνα  της παραλίας από τον Λευκό Πύργο και μετά ,συναισθήματα μόνο ντροπής για την (κατάντια) της πόλης μας, δημιουργεί. 
Την μισή  παραλία την έχουν καταλάβει μελαμψοί μετανάστες οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην πουλώντας λαθραίο εμπόρευμα άνευ απόδειξης, φόρου ΦΠΑ κλπ εις υγείαν των υπολοίπων Ελλήνων κορόιδων τους οποίους κυνηγάει μετά μανίας το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μας. 
Στην υπόλοιπη μισή παραλία ή οποία αποτελεί τον ποδηλατόδρομο, στριμώχνονται πεζοί και ποδήλατα προσπαθώντας να απολαύσουν την πόλη ΤΟΥΣ.
Στα παλιά τους παπούτσια (των μεταναστών) και οι νόμοι και η Τάξη της χώρας μας. Ατενίζοντας τον Λευκό Πύργο, παρανομώντας στο κέντρο της πόλης μας, κοινώς μας φτύνουν στα μούτρα. 
Αν εξακολουθεί να υπάρχει Δημοτική Αστυνομία, ντροπή στο Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους. Αν η ευθύνη πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία, τότε μπράβο στην ΕΛΑΣ που ασχολείται με  την ασφάλεια των επίσημων μας - και τίποτε άλλο πλην της ΧΑ και επιχειρηματιών που δεν πλήρωσαν ΦΠΑ.  
Κατά τα άλλα ζήτω η πόλη μας και η λαμπρή της εικόνα μια τέτοια μέρα.

Ν. Γεωργιάδης. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη