18 Οκτ 2013

Το ινστιτούτο παρείχε κάτι παραπάνω από μασάζ...

Από 21 ετών μέχρι 34 οι εκδιδόμενες στο "μασατζίδικο"


Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, 45χρονος ημεδαπός, μισθωτής διαμερίσματος που χρησιμοποιούταν παράνομα ως οίκος ανοχής.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, στο προαναφερόμενο διαμέρισμα λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, όπου σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο εκδίδονταν επ’ αμοιβή πέντε γυναίκες, δύο αλλοδαπές ηλικίας 21 και 32 ετών και τρεις ημεδαπές ηλικίας 33, 34 και 34 ετών, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον 45χρονο, ο οποίος και παραχωρούσε το προαναφερόμενο  διαμέρισμα ως μισθωτής, διευκολύνοντας τις ερωτικές συνευρέσεις των παραπάνω γυναικών. 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας μέσω του οποίου πραγματοποιούνταν τα ραντεβού στον παραπάνω χώρο, βρισκόταν σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου, στην οποία παρουσιαζόταν ο συγκεκριμένος χώρος ως κέντρο παροχής Υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής.

Επιπρόσθετα, σε βάρος των πέντε γυναικών βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις του Νόμου «Περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων και άλλων διατάξεων».
Επιπλέον, συνελήφθησαν η 33χρονη και η 32χρονη διότι σε βάρος της πρώτης εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της «έκθεσης» ενώ η δεύτερη στερούταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή της στη Χώρα.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη