19 Οκτ 2013

Δεν έβαλε μυαλό ο υπεραντιδήμαρχος της ΔΗΜΑΡ με τα κολονάκια !

Αγαπητό taxalia,
θα ήθελα να προσθέσω, ότι, δεν έβαλε μυαλό ο υπεραντιδήμαρχος ...
της ΔΗΜΑΡ με τα κολονάκια.
Εμμονή πια σ΄ αυτό το μέτρο. Γέμισε πασσαλάκια και κολονάκια όλη την πόλη.
Αφού τα απέσυρε άρον αρον από την Μητροπόλεως (πόσο στοίχισαν άραγε όλ΄ αυτά που αντικαθιστούσε), ακολουθεί την ίδια μέθοδο και στην Μ. Μπότσαρη.
Αφού βέβαια διασφάλισε τα κασόνια και τα τελάρα των εκεί μανάβικων.
Ποτέ δεν τους συμμάζεψε, αφού αυτοί ακολουθούσαν επί μία δεκαετία τουλάχιστον την ίδια τακτική. Πλήρη κατάληψη του δημόσιου χώρου, μηδενισμό της προσβασιμότητας των πεζών, εμπόδια στο οδόστρωμα μη τυχόν και τους κλείσει τη θέα των καταστημάτων τους κάποιος γάιδαρος, στάθμευση του φορτηγού τους στην παρακείμενη οδό με πλήρη αποκλεισμό της και διπλοπαρκάρισμα όλη την ημέρα των μικρών φοτηγών τους για την διανομή των φρουτολαχανικών.
Ετσι, καθότι γείτονες του υπεραντιδημάρχου, τους φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν υποχώρησαν αυτοί αλλά ο δήμος !


Διαπλάτυνε τα πεζοδρόμια μπροστά τους τόσο διακριτικά ώστε να μην αναγκαστούν να αποσύρουν την πραμάτεια τους, δημιούργησε θέσεις κάδων λίγο παρακάτω για να μη κουράζονται με τα σάπια και εσοχή για τις σταθμεύσεις μακριά από τα μαγαζιά τους. Τα δύο τρια μέτρα που δεν τους βόλεψαν στο οδόστρωμα, μήπως τυχόν βρεθεί κάποιος γάιδαρος και σταθμεύσει, τα βόλεψαν οι ίδιοι με τα σκαμπό και τα τελλάρα που τοποθέτησαν στο οδόστρωμα.


Κατά τ΄ άλλα τοποθέτησε τα κολονάκια στην Μπότσαρη για ν΄αποφύγει τις διπλοσταθμεύσεις.
Ολα σε τάξη ! Θα κάνει το ίδιο και σε 25ης Μαρτίου, Συνδίκα, Ερμού, κ.λ.π ; Εως πότε όμως θα μείνει το μέτρο ; Πόσα κολονάκια θα αντικατασταθούν έως τότε και ποιός θα τα πληρώνει ;;;
Για να μην ξεχνιόμαστε, πάρτε και φωτογραφίες

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη