13 Οκτ 2013

Ο Απόλλων περιέχει, δηλητήριο φοβερόν !

Η ομάδα της Καλαμαριάς νίκησε 2-0 τον Βατανιακό και έκανε το «τρία στα τρία» στη Football League.
Ξεκίνημα- τρένο για τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Football League. Οι "Πόντιοι" μετά τις νίκες με Πιερικό και Γιαννιτσά εκτός..
έδρας, έφτασαν σε μια ακόμα επικράτηση, αυτή τη φορά επί του Βατανιακού, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Καλαμαριά. Οι παίκτες του Απόλλωνα δεν έδωσαν το δικαίωμα στους Κατερινιώτες να απειληθούν, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά και μερικές ακόμα ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα τέρματα. Τα γκολ για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά σημείωσαν οι Πέλκας (26') και Αθανασιάδης (38').
Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σάκη Παπαβασιλείου εξακολουθεί να τα βρίσκει σκούρα στην κατηγορία, σημειώνοντας την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Έτοιμη η μπουτίκ του Απόλλωνα και στο διαδίκτυο !



Το πόσο ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια η ομάδα αγωνιστικά αλλά και έξω από το γήπεδο είναι εμφανές σε όλους τους Απολλωνιστές. Αυτό που έλλειπε λοιπόν και γίνεται πραγματικότητα είναι η επίσημη μπουτίκ του Απόλλωνα. Η Π.Α.Ε. λοιπόν σε συνεργασία με τη εταιρεία "PSD" σχεδίασαν και δημιούργησαν το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας. Όλοι οι φίλαθλοι του Απόλλωνα μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα http://apollonstore.gr/ και να αγοράσουν τα προϊόντα που προσφέρει το συγκεκριμένο site.
Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊοντα και από την έδρα της "PSD" που βρίσκονται στην Καλαμαριά στην οδό Φωκαίας 4. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη