16 Οκτ 2013

Άρση ασυλίας για έξι της Χ.Α.

Δεκτό από την συντριπτική πλειονότητα των βουλευτών της Ολομέλειας της Βουλής έγινε το αίτημα των δικαστικών αρχών για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής... Γ.Γερμενή, Π.Ηλιόπουλου, Στ.Μπούκουρα, Ηλ.Παναγιώταρου, Ηλ.Κασιδιάρη και Χρ.Αλεξόπουλου.

Οι παρόντες βουλευτές ήταν 247. 

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα, στο αίτημα άρσης ασυλίας των βουλευτών Π. Ηλιόπουλου, Στ.Μπούκουρα και Γ. Γερμενή, 246 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο, που είναι του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Για τους συγκεκριμένους βουλευτές ανοίγει πλέον ο δρόμος, προκειμένου να τους απαγγελθεί η κατηγορία για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και να κληθούν σε απολογία.

Για τον Ηλ. Παναγιώταρο αίρεται η ασυλία για δύο παλαιότερες υποθέσεις του η πρώτη με 247 ψήφους υπέρ και η δεύτερη με 246 ψήφους υπέρ και ένα «παρών» που είναι του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρου.

Για τον Ηλ. Κασιδιάρη αίρεται η ασυλία για παλαιότερη υπόθεση με 247 ψήφους υπέρ. Για τον Χρ. Αλεξόπουλο αίρεται η ασυλία με 246 ψήφους υπέρ και ένα «λευκό».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη