11 Οκτ 2013

Ποιό κανάλι θα δείξει τον αγώνα Ελλάδα - Σλοβακία

Η Εθνική μας ομάδα πρέπει να κάνει δυο νίκες σήμερα και την Τρίτη και παράλληλα ...
να περιμένει ένα στραβοπάτημα της Βοσνίας για να πάρει την 1η θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ 2014 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σλοβακία θα ξεκινήσει στις 21:45, και θα μεταδοθεί από το Mega σε απευθείας σύνδεση με το Καραϊσκάκη. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Από τις 21:00 η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο. Και αμέσως μετά τους αγώνες, ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο», με αναλύσεις και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και των πρωταγωνιστών. Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Τάκης Γκώνιας.

Χωρίς Χάμσικ η Σλοβακία με Ελλάδα

Η απουσία του σούπερ σταρ των Σλοβάκων, Μάρεκ Χάμσικ, από την αυριανή αναμέτρηση με την Ελλάδα, είναι η «καλή είδηση» για τον Φερνάντο Σάντος και τους διεθνείς.
Ο άσος της Νάπολι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αποκλείστηκε της αποστολής, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας να στερηθούν τον «ιθύνοντα νου» τους.
Αυτή, όμως, δεν θα είναι η μοναδική απουσία τους, αφού ο Σάμουελ Στεφάνικ αν και βρίσκεται στην αποστολή, εν τούτοις δεν είναι σε θέση να παίξει, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με μυϊκό τραυματισμό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη