29 Οκτ 2013

Καράογλου και Τζιτζικώστας στην ίδια εκδήλωση -και Άδωνις Γεωργιάδης

Ο κεντρικός ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον όμιλο νεολαίας ROTARACT και τον όμιλο γυναικών INNER WΗEEL υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και της...
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει από 1 - 10 Νοεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις του (Πλ. Φαναριωτών 2 - πλησίον του Λευκού Πύργου) δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για όλους τους ανασφάλιστους Θεσσαλονικείς, συμπεριλαμβάνοντας όλες σχεδόν τις ειδικότητες ιατρικών εξετάσεων.

Με την συμπαράσταση και συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων και ιατρών της Θεσσαλονίκης για 10 ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα παρέχονται δωρεάν καρδιολογικές, οφθαλμολογικές, παθολογικές, παιδιατρικές, ορθοπαιδικές, ογκολογικές, πλαστικής χειρουργικής και δερματικών παθήσεων, αγγειολογικές, γυναικολογικές, οδοντιατρικές και παθολογικές προληπτικές εξετάσεις, καθώς και Συμβουλευτική βάσει Ευρυμάτων. Παράλληλα, θα λειτουργεί και τμήμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης καθώς και το Κοινωνικό Ροταριανό Φαρμακείο με τη συνεργασία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σας προσκαλούμε κατ' αρχάς στην προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις μας (Πλ. Φαναριωτών 2 - απέναντι από τα "Ηλύσια") την προσεχή Τετάρτη 30/10/13, ώρα 12 το μεσημέρι.

Σας προσκαλούμε επίσης, στην Επίσημη Εναρκτήρια Εκδήλωση του προγράμματος το Σάββατο 2/11/13 ώρα 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις μας (Πλ. Φαναριωτών 2) στην οποία θα παραβρεθούν ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τέλος, σας προσκαλούμε και στο Επίσημο Δείπνο - Ομιλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2/11/13μ ώρα 8.30 μ.μ. στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύμβουλο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του προγράμματος κ. Ντίνο Κωστόπουλο στα τηλ. 2310-423635 και 426407 ή στο 6944 307206..


Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


Θεόδωρος E. Ασπασίδης Ηλίας Στεφανίδης
τ. Νομάρχης - πρ. Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Ηλεκτρολόγος - Μηχανολόγος
Επιτ. Δικηγόρος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη