6 Νοε 2013

Σήμερα στις 12.30 η παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΚ

Ζωντανά στις 12:30 στα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD, στη Web TV του Novasports.gr και στο aekfc.gr
Την παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς» θα έχουν την ευκαιρία να ..
παρακολουθήσουν στις 6 Νοεμβρίου ακόμη περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος η εκδήλωση θα μεταδοθεί τόσο από την ιστοσελίδα της ομάδας, αλλά και μέσω δορυφόρου!

Μετά την εξέλιξη αυτή οι φίλοι της Ένωσης που, κυρίως, μένουν εκτός Ελλάδας, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του νέου γηπέδου της απαγημένης τους ομάδας, που θα πραγματοποηθεί στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών την Τετάρτη 6/11.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ: «Η 6η Νοεμβρίου είναι ιστορική ημέρα για την οικογένεια της AEK. Θα γίνει η παρουσίαση της "Αγιά Σοφιάς" και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Η επιθυμία των φίλων της ομάδας μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρευρεθούν στην εκδήλωση είναι τεράστια και δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό. Για το λόγο αυτό με μεγάλο σεβασμό προς τον κόσμο μας, πήραμε την απόφαση να τους δώσουμε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με διάφορους τρόπους. Θα μεταδοθεί live μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ www.aekfc.gr και θα δοθεί η δυνατότητα στις ιστοσελίδες που επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση με τον ίδιο τρόπο να το πραγματοποιήσουν. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα από την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και Ελληνόφωνα Μέσα από την υπόλοιπη Ευρώπη να μεταδώσουν μέσω δορυφόρου την εκδήλωση.»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη