9 Νοε 2013

ASTRA LIVE ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Βράδυ παρασκευής, «και έπεσε το τηλεφώνημα» ( όπως έλεγε σε έναν παλιό δίσκο του ο Χαρρυ Κλύνν).
Το «περιεχόμενο» της συνομιλίας, δεν ήταν άλλο από πρόταση – πρόσκληση εξόδου από τον φίλο..
μου τον Ηλία, γενικό ανακατωσούρα της παρέας ο οποίος έχει το «χούι» (που λεγαν και οι παλιοί) να είναι σε όλα του της «τελευταίας» στιγμής!
Σαν να έχει κάμερα κρυφή, και όταν ετοιμάζεται κάποιος να την αράξει, μόλις καθίσει, τον παίρνει στο τηλέφωνο για συμμετοχή είτε σε νυχτερινή έξοδο, είτε σε κάποια «ρακοκατάνυξη» σε κανένα τσιπουράδικο!
Βράδυ λοιπόν παρασκευής αποδέχτηκα την πρόσκληση του μια και θα ήταν στην παρέα και ένας φίλος ακόμα που είχαμε να τον δούμε πολύ καιρό, και βρεθήκαμε σε ένα καινούργιο μαγαζί στα Μουδανιά.
Το όνομα αυτού ASTRA LIVE, το είδος Κέντρο Διασκέδασης, και προς έκπληξη μου, οι ιδιοκτήτες κοινοί μας φίλοι.
Μας υποδέχτηκαν οι δυο από τους τρεις συνεταίρους Αντώνης και ο Μανώλης, ο γνωστός σε όλη τη Χαλκιδική περισσότερο με το …. παρατσούκλι του σαν Κ.Τ παρά με το επίθετο (Βιτλής) και μας έβαλαν σε ένα τραπέζι!
Ο χώρος, «ζεστός», καθαρός, απλός, χωρίς τα κάποια «περιττά» αυτού του είδους των μαγαζιών ΟΛΟΙ μέσα φίλοι και γνωστοί, άνθρωποι που πήγαν να «ξεδώσουν λίγο από τα καθημερινά προβλήματα, να ακούσουν τραγούδια, να πιουν ΚΑΘΑΡΑ ποτά, να διασκεδάσουν ρε παιδί μου.
Πάντα στο αυτοκίνητο όταν βγαίνω έχω φωτογραφική μηχανή, οπότε βρήκα την ευκαιρία να βγάλω φωτογραφίες απ’ το χώρο για να τις δει κάθε ενδιαφερόμενος!
Και νάτο το μαγαζί.
Βέβαια, εμείς πήγαμε σχετικά νωρίς, στο άνοιγμα (α ρε Ηλία ούτε ο Θυρωρός να ήσουν) και φύγαμε λίγο πριν βάλει τα κλειδιά στην πόρτα για να κλείσει το «αφεντικό»! (Ναι για τους περιέργους, μοιράσαμε και το γάλα)
Για να μην τα πολυλογώ, περάσαμε τόσο εμείς, όσο και οι υπόλοιποι πελάτες πάρα πολύ καλά, απολύσαμε το πρόγραμμα, τα ποτά μας και την περιποίηση από τους υπεύθυνους και το προσωπικό, γίναμε πραγματικά μια μεγάλη ΠΑΡΕΑ με όλους τους υπόλοιπους στο μαγαζί, και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
ΑΞΙΖΕΙ πραγματικά τέτοιες επαγγελματικές προσπάθειες να επιβραβεύονται αλλά και να στηρίζονται από τις τοπικές κοινωνίες.
Τα «συνεταιράκια» έβαλαν πολύ «μεράκι» για να στήσουν το μαγαζί έτσι, που όποιος πάει, να ξαναπάει.
Το μαγαζί είναι όπως είπαμε στα Μουδανιά, επί της Αγίου Γεωργίου στο 4, στο Λιμάνι, λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο και φυσικά ΟΛΕΣ τις μέρες των εορτών.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε για κρατήσεις στο 6971 782 451, ενώ η αίθουσα διατίθεται για όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.
Η παρέα ανανέωσε το ραντεβού της στα ASTRA LIVE για την επόμενη εβδομάδα.
Θα σας δούμε όλους εκεί, και θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας!

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com






 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη