7 Νοε 2013

"Ο Κεδίκογλου δεν ξέρει τι πίνει"

Ένα καλό μάθημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο έδωσε ο Καλφαγιάννης της πρώην ΕΡΤ, ξεφτιλίζοντάς τον, αποκαλώντάς τον περιφραστικά "αλκοολικό". Και είναι μάθημα, γιατί οι πολιτικοί αντίπαλοι της σημερινής..
κυβέρνησης, πρώην πασόκοι, δεν είναι καθόλου ευγενικοί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και τον ίδιο τον Κεδίκογλου. Ο Σίμος όμως, όταν κάποιοι μίλησαν απαξιωτικά εναντίον του τρόπου με τον οποίο κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ (με τύπους σαν τον Καλφαγιάννη, που αποκαλύπτει στο βίντεο το ποιόν του), έσπευσε να χαστουκίσει τους Νεοδημοκράτες ! 
Οι αντίπαλοί του όμως, δεν δείχνουν να εκτιμούν τον "πολιτικό του πολιτισμό" και τον φτύνουν, τον γελοιοποιούν δημοσίως, αποκαλώντας τον ως έναν ασόβαρο σουρωμενάκια σαχλαμάρα.
Καλά να πάθετε κ.κυβερνητικέ εκπρόσωπε. Είστε όντως βαθιά νυχτωμένος. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται, νομίζοντας ότι θα σας αντιμετωπίσουν με τακτ οι πρώην πασόκοι.

Ελπίζουμε να καταλάβετε το εγκληματικό σας ατόπημα, με την υπόθεση Τζιτζικώστα, ατόπημα που πλήγωσε βαθύτατα τους ψηφοφόρους της ΝΔ, τους οποίους φτύσατε κατάμουτρα για να υπερασπιστείτε το ΠΑΣΟΚ, αυτό το ΠΑΣΟΚ το οποίο σας ...ξεχέζει έτσι:


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη