7 Νοε 2013

Τι είναι αυτές οι χαζομάρες που έβαλε ο δήμος (;) στη μέση του δρόμου;

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας ρε γ@μώτο σε αυτή την πόλη;
Εγινε ολόκληρο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, δημοσιεύθηκε σε τοπικές εφημερίδες, αλλά ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσίες τους κωφεύουν.

Η αντιδήμαρχος πολιτισμού την ώρα που ήθελε στο δημοτικό συμβούλιο να μας ενημερώσει ότι επισκέφθηκε το Βερολίνο και μας επεξηγούσε για την εκεί (πολιτισμένη) κατάσταση των τραπεζοκαθισμάτων, καταγγελόταν ως ιδιοκτήτης (ή ως θαμώνας όπως η ίδια δήλωσε) καφέ μπαρ στην Ζεύξιδος για το ότι πάκτωσε στον πεζόδρομο πασσάλους για ομπρέλες !
Πασσάλους, επικίνδυνους για τα μικρά παιδιά που πηγαινοέρχονται στα σχολεία (επισυνάπτω φωτογραφίες), επικίνδυνους για τους τυφλούς και γενικότερα για τους πεζούς.
Μετά από έναν και πλέον μήνα, κανείς Δήμαρχος, κανείς αντιδήμαρχος ή υπηρεσία του Δήμου που υποτίθεται ότι προστατεύουν τα συμφέροντα των πεζών, δεν έκαναν το αυτονόητο. Να στείλουν τις υπηρεσίες τους να τα ξηλώσουν από τη στιγμή που είναι παράνομα και επικίνδυνα. Εκτός και αν εγκρίνονται από το δημοτικό συμβούλιο !
Ετσι σέβονται όλοι τους τα δικαιώματα των πεζών.
Συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι υπόλογοι και καλύπτουν τον ιδιοκτήτη και την κατά δήλωση της θαμώνα αντιδήμαρχο πολιτισμού, που και αυτή έπρεπε άμεσα να παρέμβει.
Μίλησε κανείς για συμφέροντα ;;;

ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη