23 Νοε 2013

ΠΑΟΚ: Ήρθε ο Ιβάν Σαβίδης για να τα ψάλλει στους παίκτες

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος την Κυριακή πριν από το ντέρμπι με τον Άρη (19:30) αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (4-0), αλλά και τα πειθαρχικά παραπτώματα με ..
τελευταίο αυτό του Σανθ Χακόμπο, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή εν όψει Αρη.

Ο Σαββίδης φέρεται έτοιμος να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους και να απαιτήσει να μην υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις με εκείνη στο Καραϊσκάκη, ενώ θα αναφερθεί και στην εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών.

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον Μίροσλαβ Στοχ, που το τελευταίο διάστημα αποτελεί σκιά του καλού εαυτού που παρουσίασε τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στην Τούμπα και φήμες αναφέρουν ότι αυτό έχει να κάνει με κάποια νυχτοπερπατήματα του Σλοβάκου. Πάντως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε δημοσιεύματα που έρχονται από την Τουρκία σχολιάζοντας ότι η διοίκηση έχει επιβάλει πρόστιμο στον παίκτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «trthaber.com» στον Σλοβάκο επιθετικό επιβλήθηκε πρόστιμο με την έγκριση του Χουμπ Στέφενς.

Το σίγουρο είναι ότι ο Στοχ δεν θα είναι βασικός για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα του ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία πριν από την αυριανή αναμέτρηση εναντίον του Άρη, ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση χαμηλής επιβάρυνσης, η οποία περιείχε ασκήσεις τεχνικής και εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.

Μόνο οι Βίτορ και Κωνσταντινίδης δεν προπονήθηκαν κανονικά και δεν συμμετέχουν στην αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.
in
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη