23 Νοε 2013

O Άρης δεν πάει στην Τούμπα για να χάσει

Παρά τις ελλείψεις του και την ανωτερότητα αυτή την εποχή του αντιπάλου, ο Άρης θέλει το καλό αποτέλεσμα που θα ανυψώσει το ηθικό των παικτών και θα αποτελέσει έναυσμα ανάκαμψης.

Ο Άρης θα πάει στο αυριανό (24/11, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα χωρίς τους Πουλίδο και Αγκάνθο, καθώς ο πρώτος έχει ίωση και ο δεύτερος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.
Χωρίς δύο βασικότατους ποδοσφαιριστές του θα παραταχθεί ο Άρης στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στην Τούμπα. Ο Πουλίδο έμεινε εκτός με ίωση και ο Αγκάνθο λόγω ανετοιμότητας, αφού έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω του προβλήματος στο γόνατο. Επίσης εκτός αποστολής είναι και ο Τζον Ίμπε.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη