12 Νοε 2013

Συνεχίζεται η διαβούλευση για τη ΝΕΡΙΤ με εξευτελισμό του Σαμαρά

Συνεχίζεται η ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ΝΕΡΙΤ, αλλά όπως ξαναγράψαμε, ο διαχειριστής των σχολίων, εγκρίνει όλα τα σχόλια που βρίζουν την..
κυβέρνηση, αλλά "κόβει" τα σχόλια που βρίζουν το παλιό καθεστώς της ΕΡΤ. Για παράδειγμα, αν κάποιος γράψει "φασιστικό έκτρωμα η ΝΕΡΙΤ", ο διαχειριστής το εγκρίνει. Αν γράψει ακριβώς το ίδιο για την ΕΡΤ, το κόβει ! Οποιοδήποτε σχόλιο είναι ενοχλητικό για τον Σαμαρά περνάει, οποιοδήποτε καταγγέλλει το παλιό ΠΑΣΟΚικό καθεστώς κόβεται !
Εαν γράψεις "είναι φασίστας ο Σαμαράς", το σχόλιο περνάει. Αν γράψεις "είναι φασίστας ο Καλφαγιάννης" το σχόλιο κόβεται ! Επιτρέπεται να βρίζεις μόνο "δεξιούς" !
Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ο Σαμαράς...Ακόμη και οι υπάλληλοι που εγκρίνουν σχόλια στο opengov, πασόκοι που τον μισούν είναι....


δείτε π.χ. ένα σχόλιο που επιτρέπει ο διαχειριστής:
και τέτοια υπάρχουν δεκάδες.

Μου κάνει εντύπωση το απύθμενο θράσος σας να ζητάτε δημόσια διαβούλευση για το φασιστικό εκτρωμα που εχει και ονομα (NERIT).
Με πρακτικές που αρμόζουν σε φασιστικά, στρατιωτικά και θεοκρατικά καθεστώτα θελετε να επιβάλλετε τη νεα ΥΕΝΕΔ,εξ’αλλου νυχτα εισέβαλλαν τα τανκς στο πολυτεχνείο.
Σας πηρε ο πονος που ο ελληνικός λαος πληρωνε 250εκ. το χρονο για την ΕΡΤ, μια ΕΡΤ που εσεις καταντήσατε αντρο προσλήψεων υμετέρων με παχυλούς μισθούς, φερέφωνα της εκάστοτε κυβέρνησης.
Φυσικά δεν αναφέρομαι στους πολλούς τιμιους εργαζόμενους που και αυτούς απολύσατε παράνομα και αντισυνταγνατικά κατα την προσφιλή σας τακτική για να καμει επίδειξη δύναμης ο Σαμαράς.
Κανεις δεν ξεχνάει τους υψηλα αμοιβόμενους δημοσιογράφους παπαγαλάκια που κατέληξαν σε ιδιωτικά κανάλια συνεχίζοντας το θεάρεστο εργο της παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας του ελληνικού λαού.
Να χαίρεστε και τον Καψή, εκπροσωπο της διαπλοκής και της διαφθοράς στα ΜΜΕ.
Σας ευχομαι ολόψυχα να αποτύχετε στη δημιουργία αυτού του εκτρώματος και της παραπληροφόρησης του λαού.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη