28 Νοε 2013

Ρεσιτάλ συνωμοσιολογίας από τον Τράγκα

Έγραψε πάλι ο κυρ-Γιώργος ο θεατρίνος στην πρωινή ραδιοφωνική, ή μάλλον ραδιοφονική εκπομπή του. Με αφορμή την ψήφιση χθες στη Βουλή της τροπολογίας του υπουργείου Υγείας για τη μείωση τιμών στα φάρμακα,  έδωσε ...
ρέστα.

Υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Κατά, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αποφάσισαν να απέχουν οι ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΚΚΕ (ψήφισε "παρών").

Ο Γιώργος Τράγκας, είπε/άφησε να εννοηθεί, ότι την τροπολογία επέβαλλε η Ισραηλινή TEVA, που παράγει γενόσημα και αναρωτήθηκε γιατί οι ΑΝ.ΕΛΛ. και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν καταψήφισαν.
Το -πλαγίως εξαχθέν- συμπέρασμα του κυρ-Γιώργη, ήταν ότι εξυπηρετούν "ισραηλινά συμφέροντα" και αρνήθηκαν να κοντραριστούν με τη μεγάλη εβραϊκή εταιρεία TEVA !
Δηλαδή, .....η Χρυσή Αυγή (και οι ΑΝ.ΕΛΛ.), στήριξε εμμέσως την εβραϊκή εταιρεία. 
Αυτό ήταν περίπου το συμπέρασμα και η κεντρική ιδέα των αναφορών του.

Ενδιαφέρον είχε και η αναφορά του σε ένα διάλογο με τον πρώην Υφυπουργό Υγείας της ΝΔ κ.Γιαννόπουλο. Ο Τράγκας ρώτησε σε τηλεοπτική του εκπομπή τον Γιαννόπουλο, αν τον πίεσε ο Λοβέρδος να μειώσει τις τιμές των φαρμάκων "σε όφελος της Ισραηλινής TEVA". Ο Γιαννόπουλος του απάντησε ότι "ναι, ο Λοβέρδος ως υπουργός ήταν υπέρ των γενόσημων", αλλά ο κυρΓιώργης το εξέλαβε ως εκδούλευση στην Ισραηλινή εταιρεία, αν και θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι ο Λοβέρδος ως Υπουργός Υγείας, είχε απλά την επιθυμία να μειώσει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης, χωρίς υποχρεωτικά να έχει στο βάθος του μυαλού του την εβραϊκή εταιρεία, αλλά οποιαδήποτε εταιρεία παράγει αντίγραφα.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη