4 Νοε 2013

Σαμαρά, σε δουλεύουν ψιλό γαζί με τη ΝΕΡΙΤ

Αγαπητοί φίλοι του taxalia,
Έθεσαν σε διαβούλευση, το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε
(http://www.opengov.gr/1743). Όπως γράψατε κι εσείς, από την πρώτη στιγμή, πριν καν ανέβει το πρώτο σχόλιο, αυτοί που θα σχολιάσουν, θα είναι οι εχθροί της ΝΕΡΙΤ, οι πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δηλαδή, που αρνήθηκαν να προσληφθούν στο μεταβατικό φορέα και προφανώς θα βγάλουν τα εσώψυχά τους. Και αυτό γίνεται. Τα περισσότερα σχόλια κινούνται στη λογική "άντε βρε λαμόγια που κλείσατε την ΕΡΤ".
Τα σχόλια εγκρίνονται από διαχειριστή. Ο οποίος εγκρίνει όλα τα υβριστικά για τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ και της κυβέρνησης.

Έτσι, έκανα ένα πείραμα: ανέβασα ένα σχόλιο, αντίγραφο ενός άλλου που κατηγορούσε τη ΝΕΡΙΤ, (ότι θα υπάρχει αδιαφάνεια  και βρώμα) αντικαθιστώντας απλώς μιά λέξη που καθιστά το εχθρικό προς τη ΝΕΡΙΤ σχόλιο που εγκρίθηκε, εχθρικό προς την παλιά ΕΡΤ.

Ο διαχειριστής δεν το ενέκρινε φυσικά !

Ενέκρινε το εχθρικό προς το νέο φορέα σχόλιο και έκοψε το δικό μου που ήταν εχθρικό προς το παλιό καθεστώς.

Για του λόγου το ακριβές, 

το εχθρικό προς την κυβερνητικό πρωτοβουλία σχόλιο, που ενέκρινε ο διαχειριστής
Κλείσατε μια καθαρή πηγή κι αφήσατε τους οχετούς και πλημμυρίσουν την κοινωνία με βρώμα και δυσωδία. Κράτος ασυδοσίας. Οι διορισμένοι υπουργοί κι ΕΡΤοαναθρεμένοι θα μας μιλήσουν για αξιοκρατία;

το δικό μου σχόλιο που απέρριψε
Ανοίξατε μια καθαρή πηγή κι αφήσατε τους οχετούς που πλημμυρίσαν την κοινωνία με βρώμα και δυσωδία, στο παρελθόν. Κράτος ασυδοσίας. Οι διορισμένοι υπουργοί κι ΕΡΤοαναθρεμένοι  μας μιλούσαν για αξιοκρατία;

Όπως βλέπετε κ.Πρωθυπουργέ, ακόμη και οι άνθρωποι που χειρίζονται την "ανοιχτή διακυβέρνηση", σας έχουν γραμμένο στα παλιά τους υποδήματα και εγκρίνουν τα σχόλια που βρίζουν την πρωτοβουλία σας για μια νέα δημόσια τηλεόραση, ενώ σβήνουν τα επικριτικά για την παλιά ΕΡΤ !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη