6 Νοε 2013

Η Κίνα κατέρριψε αεροπλάνο ψεκασμού ! Μας ψεκάζουν !

Έτσι λέει η μπούρδα που αναπαράγεται διεθνώς και φυσικά την αναπαράγουν διάφοροι ψεκασμένοι "πατριώτες" από αυτούς που δυσφημούν επί χρόνια την πατριωτισμό, ταυτίζοντάς τον με ...
τέτοιους ηλίθιους. Βέβαια, ως γνωστόν, οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι.
Έτσι, διάφορα περιθωριακά blogs, από αυτά που είναι γεμάτα με ελληνικές σημαίες, ασπίδες, κράνη αρχαίων Ελλήνων και μαιάνδρους, αναπαράγουν τη μούφα, σε διάφορες εκδοχές, που συνοπτικά λέει "Η Κίνα κατέρριψε αεροπλάνο αεροψεκασμού. Και πολύ καλά το έκανε. Ας αρχίσουν να τα ρίχνουν, να δούμε τι θα γίνει. Η είδηση αναφέρει ότι οι Αμερικανοί έχουν πανικοβληθεί με αυτά τα γεγονότα."

και παραπέμπουν σε ηλίθια συνωμοσιολογικά sites του εξωτερικού, κυρίως το ηλίθιο http://chemicalskyfall.com ιδίας πάστας.
Η "είδηση" συνοδεύεται από τις συνήθεις ηλιθιότητες "το κρύβουν τα ΜΜΕ" κ.λ.π., φαντάζονται εμπλοκή του Κρεμλίνου, της CIA και των Νεφελίμ, που κατοικούν στην  Κοίλη Γη και μια μέρα θα βγουν να μας φάνε, αλλά και ακόμη πιό φανταχτερές αποκαλύψεις: "το αεροπλάνο κουβαλούσε τόνους ιού της γρίππης τους οποίους θα ξεφόρτωνε στα κεφάλια των Αμερικάνων" !

Φυσικά, κανένα αεροπλάνο δεν κατέρριψαν οι Κινέζοι, το Point Mugu είναι Αμερικανική βάση στην επαρχία Ventura στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ (http://en.wikipedia.org/wiki/Ventura_County,_California) και οι φωτογραφίες είναι από μια αποτυχημένη απογείωση Boeing 707 εφοδιασμού (τάνκερ), η οποία οδήγησε σε απώλεια καυσίμων (η είδηση στο αμερικανικό δίκτυο ABC στις 18-5-2011 : http://abclocal.go.com/kabc/story?section=news/local/ventura_county&id=8139154 )

Oύτε στην Κίνα έπεσε το αεροπλάνο, ούτε Κινέζοι το κατέρριψαν, ούτε ψεκαστικά είχε.
Αλλά σιγά μην πεισθούν οι ψεκασμένοι σε όλο τον πλανήτη !



κι όπως πάντα, επισκεφτείτε τη συλλογή με τις μούφες εδώ: 
http://taxalia.blogspot.com/2010/10/hoax-emails.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη