5 Νοε 2013

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών...


...ή είδε κάτι που δεν έπρεπε; Ο λόγος για τον...
άτυχο 64χρονο ημεδαπό που βρέθηκε νεκρός σε περιοχή των Βασιλικών πριν από περίπου ένα μήνα.


Ο 64χρονος είχε βρεθεί εντός υδάτων φράγματος στην περιοχή των Βασιλικών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις γεγονός που οδήγησε κατευθείαν τις αρχές στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.


Ως δράστης ταυτοποιήθηκε  47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «ανθρωποκτονία από πρόθεση». Όπως προέκυψε από την έρευνα αστυνομικών , ο δράστης συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση μαζί με άλλα πέντε άτομα, η οποία συγκροτήθηκε Μάιο 2007 και δραστηριοποιούταν στην διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών.

Υπολογίζεται ότι από τον Μάιο του 2007 έως τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους διακινήθηκαν, με ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη, στο εσωτερικό της Χώρας, 1.125 μη νόμιμοι μετανάστες, αποκομίζοντας τα μέλη της οργάνωσης μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας την 13-01-2011, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινής πρόσκαιρης κάθειρξης 17 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και έκτοτε βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη