5 Νοε 2013

Έφυγε από την παράταξη Γκιουλέκα ο Χάρης Αηδονόπουλος

Μετά την αποχώρησή του από τη Ν.Δ. και την υποψηφιότητά του με τον Πάνο Καμμένο, ο ουρολόγος και δημοτικός σύμβουλος, επέστρεψε στη...
Ν.Δ. (εδώ η ανακοίνωση επιστροφής). 
Πριν από λίγες ημέρες, απάντησε θετικά στην πρόσκληση του Μάτη (των Οικολόγων) για τη δημιουργία της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη, Πόλη για μας" και θα είναι στην αυριανή (Τετάρτη , 7μμ, στην αίθουσα του δ.σ.) παρουσίαση (εδώ η ανακοίνωση).
Χθες, στο δημοτικό συμβούλιο, η μείζων αντιπολίτευση (η παράταξη Γκιουλέκα δηλαδή), έθεσε  (δια του Καρακωστάνογλου) θέμα χειρισμών των δικηγόρων του δήμου Θεσσαλονίκης, στην εκδίκαση της έφεσης Παπαγεωργόπουλου, κατακεραυνώνοντας τη διοίκηση Μπουτάρη, ότι επιθυμεί να παρατείνει χρονικά τη δίκη, ώστε να συμπέσει με τις επόμενες δημοτικές εκλογές, για προφανείς λόγους.
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουτάρη Γιώργος Δημαρέλος, αντεπιτέθηκε κατηγορώντας τη μείζονα αντιπολίτευση ως όφειλε άλλωστε και βρήκε "αβάντα" από τον Χάρη Αηδονόπουλο, ο οποίος διαχώρισε τη θέση του από την παράταξη, γράφοντας ότι "η μείζων αντιπολίτευση (Γκιουλέκα) δεν είναι μονοπρόσωπη, δεν μπαίνουν όλοι σε ένα σακί".
Προφανώς, αυτός ο διαχωρισμός σημαίνει διαζύγιο από την παράταξη με την οποία εξελέγη. 

Το ερώτημα είναι, πού ακριβώς θα ....καθίσει η μπίλια, αλλά δεν μπορούμε να το απαντήσουμε, ζαλισμένοι από τις πολλές αλλαγές παρατάξεων του γιατρού.

Δεδομένου όμως, ότι, οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα γίνουν με χωριστό ψηφοδέλτιο για την εκλογή δημάρχου και ενιαίο ψηφοδέλτιο για όλους τους δημοτικούς συμβούλους και δεν θα υπάρξουν "παρατάξεις", αποκτούν πολύ μεγάλη αξία, οι προσωπικές συμμαχίες υποψηφίων και θα είναι πλέον αδιάφορη η κομματική "στήριξη"


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη