14 Νοε 2013

Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη για την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

"στόχος της εφαρμογής είναι πρωταρχικά η εξυπηρέτηση του πολίτη"
Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων παρουσίασε ως ...
κεντρικός ομιλητής την πορεία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στους επαγγελματίες της υγείας της Θεσσαλονίκης, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο CAPSIS.
Στην ημερίδα παρευρέθηκε ο Γ.Γ. Συντονισμού Δ. Βαρτζόπουλος, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Σ. Παρασκευόπουλος, Πρόεδρος του ΣΕΥΠ- ΕΟΠΥΥ Θεσς/νίκης- Β. Ελλάδας.

Τις απόψεις τους για την πορεία της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης παρουσίασαν οι:
-Γεώργιος Πάγκαλος. Πρόεδρος ΗΔΙΚΑ Α.Ε.
-Δημήτρης Τσάμης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
-Κυριάκος Θεοδοσιάδης, Πρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου& Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
-Αθανάσιος Δεβλιώτης, Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ο Γεν. Γραμματέας κ. Παναγιώτης Κοκκόρης τόνισε την εξαιρετικά μεγάλη διείσδυση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στο χώρο της υγείας (ποσοστό 98% σε χρόνο ρεκόρ), υπογράμμισε τη συμβολή των επαγγελματιών της υγείας στην εφαρμογή της καινοτομίας και επεσήμανε ότι ο στόχος της εφαρμογής είναι πρωταρχικά η εξυπηρέτηση του πολίτη και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιπλέον, υπογράμμισε τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του Υπουργείου για τον εξορθολογισμό και το νοικοκύρεμα του κράτους, έτσι ώστε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να απολαμβάνουν φιλικές κρατικές υπηρεσίες, αλλά και η Ελλάδα να προχωρήσει με φερεγγυότητα, ασφάλεια και σταθερότητα στο μέλλον.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη