26 Νοε 2013

Ε, όχι κι έτσι ρε φίλε, για έναν Σουλεϊμάν !

Γύρισα βράδυ κουρασμένος και ενώ έχω πει επανειλημμένα στην γυναίκα μου ότι δεν θέλω να βλέπουν τα παιδιά τουρκοσήριαλ, η τηλεόραση έπαιζε Σουλεϊμάν. Η κυρία μου προσπάθησε να...
αλλάξει κανάλι μόλις μπήκα αλλά έλα που το κοντρόλ δεν είχε μπαταρία και ο Θεός αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Αυτό που είδα ήταν ότι έπαιζε Σουλεϊμάν και είχαν βάλει στην σειρά τρεις γυναίκες του παλατιού και τις βασάνιζαν με φάλαγγα, ραβδίζοντάς τες στις πατούσες. Έγινα πύραυλος (όχι Τούρκος) βλέποντας τα παιδιά να παρακολουθούν τους ραβδισμούς με ανοικτό το στόμα.

Η κυρία κατάλαβε ότι είχε μπλέξει πολύ άσχημα και προσπάθησε να τα μπαλώσει αλλά ήταν αργά. Έδωσα στα παιδιά χρήματα να πάνε μέχρι το περίπτερο στην γωνία να πάρουν τσιγάρα και ότ,ι θέλουν για αυτά. Μόλις έφυγαν, και είναι η πρώτη φορά που βιαιοπράγησα, έριξα δύο ξεγυρισμένα σκαμπίλια στην σύζυγο και της είπα ότι την επόμενη φορά θα της κάνω ο ίδιος φάλαγγα.

Έγινε χαμός, πήρε την μάνα μου (μεγάλη που..α) πήρε την μάνα της, πήγε στην αστυνομία να μου κάνει μήνυση και έμαθα από τον πεθερό μου που πήγε μαζί της ότι ο αξ/κός υπηρεσίας σχεδόν με συνεχάρη για τα σκαμπίλια λόγω Τουρκοκάναλων.

Τελικά τα βρήκαμε, ζήτησα συγγνώμη και τελείωσε το θέμα. Η κυρία απορεί πώς τις έφαγε πρώτη φορά, όχι εξαιτίας δικού μας προβλήματος αλλά λόγω Σουλειμάν. Περιτό να πω ότι δεν ξαναείδαμε γενικώς Σουλειμάν.

Αυτά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλιο taxalia: !!!!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη