18 Νοε 2013

Ο Στοχ ....κάηκε

Οι ψίθυροι στη Θεσσαλονίκη για νυχτοπερτατήματα του Μίροσλαβ Στοχ έγινε φωνές στην Τουρκία και καθώς ο παίκτης είναι δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε στον ΠΑΟΚ όλα τα τουρκικά...
ΜΜΕ φιλοξενούν σχετικά άρθρα για τα ατοπήματα του Σλοβάκου.

Η «hurriyet» αλλά και τα σάιτ «spor.haberler.com» και «sporx.com» έχουν ρεπορτάζ για τα νέα κατορθώματα του Στοχ επισημαίνοντας ότι στηρίζονται σε πηγές από τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Διότι στις αναφορές που έχουν οι τούρκοι αναφέρουν ότι υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα με νυχτερινή έξοδο και όσο βρίσκονταν με την Εθνική Σλοβακίας στην Πολωνία για το φιλικό της περασμένης Παρασκευής και η ομοσπονδία της χώρας του σκέφτεται να τον τιμωρήσει…

Στο σάιτ της «hurriyet» το άρθρο έχει τίτλο: «Ο Στοχ έκαψε και πάλι τον εαυτό του» και αναφέρει πως ο Σλοβάκος δεν έβαλε μυαλό πηγαίνοντας δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε στον ΠΑΟΚ και συνεχίζει στην Ελλάδα να έχει έντονη νυχτερινή ζωή. Μάλιστα σημειώνεται ότι οι επιτελείς του Δικεφάλου τον περιμένουν να επιστρέψει από την Εθνική Σλοβακίας για να τον τιμωρήσουν.

Το σάιτ «spor.haberler.com» ότι: «Ο Στοχ ξαναέβγαλε την παλιά του ατζέντα για τη νυχτερινή ζωή» σημειώνοντας ότι και στην Ελλάδα συνεχίζει τα τερτίπια που είχε στη Φενέρμπαχτσε.

Και το σάιτ «sporx.com» σημείωσε ότι: «Ο Στοχ βυθίστηκε και πάλι! Δεν έκοψε τις κακές συνήθειες» ενώ ακόμη αναφέρεται ότι εξακολουθεί να είναι ο ίδιος και να μην δίνει προσοχή στην εξωγηπεδική ζωή του με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να έχει μειωμένη απόδοση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη