8 Νοε 2013

Της έταξαν μια καλύτερη ζωή...

...της πρόσφεραν δήθεν καταφύγιο και τελικά την οδήγησαν στην πορνεία.
Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, υπόθεση σωματεμπορίας σε βάρος 19χρονης αλλοδαπής.

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Άνω Πόλης  25χρονη ομοεθνής της, σε βάρος της οποίας καθώς και σε άλλων δύο συνεργών της, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της «σωματεμπορίας κατά συναυτουργία».

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία της 19χρονης αλλοδαπής σύμφωνα με την οποία, η 25χρονη μαζί με τον σύντροφό της, που αναζητείται, φιλοξένησαν την καταγγέλλουσα, αρχικά στην οικίας τους στην Άνω Πόλη και στη συνέχεια την εξανάγκασαν να εκδίδεται έναντι χρηματικού ποσού, αποκομίζοντας το σύνολο των χρημάτων, το οποίο τους παρέδιδε μετά από τα ερωτικά ραντεβού.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προ τριών ημερών περίπου, ο σύντροφος της συλληφθείσας μαζί με έτερο συνεργό του, που επίσης αναζητείται, οδήγησαν την 19χρονη σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου  αναγκάστηκε να συνευρεθεί ερωτικά με πελάτες έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Μεσημβρινές ώρες της 07-11-2013 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μετέβησαν η 19χρονη με την 25χρονη, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση της καταγγέλλουσας, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής της συλληφθείσας και στη συνέχεια προσήλθε στην παραπάνω Υπηρεσία, όπου πραγματοποίησε την καταγγελία.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των συνεργών της.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη