27 Δεκ 2013

Και ξαφνικά, στις 12.15 τα μεσάνυχτα έγινε το θαύμα

Όλα ήταν άραχνα, μαύρα, υγρά και σκοτεινά. Και άκρως επικίνδυνα. Στη Θεσσαλονίκη. Και ξαφνικά, ο απο μηχανής Θεός της Θεσσαλονίκης έκανε την εμφάνισή του τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, όταν οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν...
00:15.
Φύσηξε το ευλογημένο αεράκι και σε 20 λεπτά ξεδιάλυνε την ατμόσφαιρα, έδιωξε το νέφος των τζακιών και έτσι ησύχασαν και οι αρμόδιοι, που είχαν τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να πάρουν το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ δυστυχώς μέτρο που υπάρχει : την απαγόρευση κυκλοφορίας Ι.Χ. 

Ας προετοιμαστούν όμως για το επόμενο κύμα νέφους, με ασκήσεις θάρρους, ψυχοθεραπεία και ορμονοθεραπεία. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα άλλο μέτρο, ούτε η μείωση της τιμής του πετρελαίου (αυτός που έχει τζάκι και την αποθήκη του φουλ με ξύλα, δεν πρόκειται να συμφωνήσει με τους υπολοίπους της πολυκατοικίας και να σκάσουν 4.500 ευρώ για να γεμίσουν το καζάνι, ούτε κι αν πάει μισό ευρώ το λίτρο και χρειάζονται μόνο 1.500 ευρώ).

Ένα είναι το μέτρο (δυστυχώς ξανά), η πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας των αγαπημένων μας Ι.Χ. και πρέπει να προετοιμαζόμαστε να το ζήσουμε κι αυτό.

Κανείς δεν πέθανε άλλωστε, επειδή του είπαν "δεν θα πάρεις το Ι.Χ. σου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα".


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη