4 Δεκ 2013

Ξάφρισε 24.000€ από το λογαριασμό του πατέρα του!

Παρουσίασε άλλον για πατέρα του και σήκωσε τα χρήματα με το κλεμμένο βιβλιάριο.

Εμπιστοσύνη δεν μπορείς να έχεις πλέον ούτε στα ίδια σου τα παιδιά! Ο 34χρονος γιος 63χρονου ομογενή έκλεψε την ταυτότητα και το βιβλιάριο τραπέζης του πατέρα του και εμφανίζοντας έναν τρίτο άνθρωπο ως πατέρα του, κατάφερε να σηκώσει 24.000€ από τον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του. Για να το κάνει αυτό χρειάστηκε και την βοήθεια μιας 46χρονης επίσης ομογενούς.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2013, ο 34χρονος άντρας, χρησιμοποίησε το δελτίο ταυτότητας και το βιβλιάριο καταθέσεων του 63χρονου, τα οποία είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο και μαζί με συνεργό του, που παρουσίασε ως πατέρα του, μετέβησαν σε τραπεζικό υποκατάστημα του κέντρου πόλης, απ’ όπου ανέλαβαν, διαδοχικά, το συνολικό χρηματικό ποσό των (24.000) ευρώ. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι κατηγορούμενοι, προκειμένου να εξαπατήσουν τους υπαλλήλους της τράπεζας, ζήτησαν από  46χρονη ομογενή, να μεσολαβήσει εκμεταλλευόμενη τις γνωριμίες της.

Επιπροσθέτως, μέρος των χρημάτων δόθηκε από τον 34χρονο στους δύο συνεργούς του, ως αμοιβή και συγκεκριμένα (500) ευρώ στον φερόμενο ως πατέρα του και (2.000) ευρώ στην 46χρονη.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη