8 Δεκ 2013

Τα χάλια της Θεσσαλονίκης, με τα μάτια ενός ...δημοτικού συμβούλου της διοίκησης

Το ΄παμε χιλιάδες φορές: Στην αντιπολίτευση είναι ωραία. Όλοι έχουν ...ιδέες για το πώς θα λύσουν τα άλυτα προβλήματα. 
Είναι όπως ο συνοδηγός, που κάνει συνεχώς παρατηρήσεις στον οδηγό, σπάζοντάς του τα ...καρύδια. Όταν όμως κάθεσαι ο ίδιος στη θέση του οδηγού...
 καταλαβαίνεις ότι, η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη και ότι τα δύσκολα προβλήματα δεν λύνονται με θεωρίες από τα αντιπολιτευτικά έδρανα.
Ο δημοτικός σύμβουλος του Μπουτάρη (και συγκοινωνιολόγος!) γράφει στο f/b απαγοητευμένος από τα χάλια της Θεσσαλονίκης, που δεν μπορεί να περιορίσει, όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή απλά δεν μπορεί.
Τουλάχιστον αυτός παραδέχεται την αδυναμία του. Για αυτόν τον αγαπάμε, επειδή είναι "καθαρός" και θέλει να κάνει δουλειά κι όχι να υπηρετήσει το κόμμα ή την παράταξη.

Γράφει λοιπόν ο Γιώργος Δημαρέλος:

"Καθησα για καφέ σήμερα με την οικογένεια σε μαγαζί στην Π.Π. Γερμανού και Π. Μελά. Διαπίστωσα μετά από λίγο οτι η κατάσταση στις διαβάσεις ήταν αυτή στις φωτογραφίες. Μάταια προσπάθησαν κάποιοι να περάσουν με τα καροτσάκια τους. Πήρα τηλέφωνο στην Τροχαία για να καταγγείλω το χάλι. Στο εν τω μεταξύ, φεύγει ένας από τη διάβαση και παρκάρει κάποιος άλλος. Του κάνω παρατήρηση. Με ρωτάει ειρωνικά αν ειμαι του Δήμου. Τι να του πεις τώρα; Του λέω ναι. Μου απαντάει "γιατί δεν με γράφεις;" Τέλος πάντων δεν έδωσα συνέχεια γιατί εκνευρίστηκα και ήμουν και με την μικρή. 50 λεπτά μετά την κλήση μου, εμφανίστηκε ένας της Τροχαίας, ο οποίος κατευθείαν μπήκε σε ένα μαγαζί και πήρε τον καφέ του. Ντράπηκα (γι αυτόν) να του πω κάτι. Πραγματικά ένιωσα απόγνωση. Μετά για άλλη μια φορά συνειδητοποίησα οτι μας αξίζουν τα χειρότερα. Τα χειρότερα όμως."

ξαναθυμίζουμε ότι τα παραπάνω τα έγραψε δημοτικός σύμβουλος της παράταξης που 

διοικεί, συγκοινωνιολόγος, νέος στην ηλικία και μορφωμένος. Φανταστείτε ότι ούτε αυτός 

μπόρεσε να αποτρέψει τους κάφρους να κλείσουν τις διαβάσεις ΑμΕΑ !!!!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη