12 Δεκ 2013

Ποιό κανάλι θα δείξει το ΠΑΟΚ - Άλκμααρ;


Με πολλές απουσίες αναμένεται να παραταχτεί η Αλκμααρ στην αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (12/12), όπως αναφέρει το..
site «telegraaf.nl».


Οπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Ντικ Άντβοκαατ σκοπεύει να προφυλλάξει πολλούς από τους βασικούς του ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τη Χέρακλες.

«Η ΑΖ ταξιδεύει με την Β ομάδα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής Ντικ Άντβοκαατ δίνει προτεραιότητα στον αγώνα πρωταθλήματος με την Χέρακλες την Κυριακή. Από τη βασική ομάδα δέκα παίκτες θα παραμείνουν στο Άλκμααρ. Πρόκειται για τους : Viktor Elm, Maarten Martens, Matthias Johansson, Roy Beerens, Nick Viergever, Jeffrey Gouweleeuw, Celso Ortiz, Markus Henriksen.

Από τα συνήθη βασικά στελέχη θα παίξει μόνο ο Nemanj Gudelje που θα ξεκινήσει με τον ΠΑΟΚ. Επίσης και ο Χουμπ Στέφενς δεν θα παρατάξει ίσως την ισχυρότερη ομάδα του. Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί για την νοκ-άουτ φάση του Europa League», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίεμα.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (12.12, 22.05) για την έκτη αγωνιστική του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη ΑΖ Αλκμααρ εφιστά την προσοχή στους φίλους της που θα βρεθούν στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ παραμένει υπό την επιτήρηση της UEFA και το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή/και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 20.00, ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακαλεί τους φίλους του Δικεφάλου που θα τοποθετήσουν πανό στις εξέδρες του γηπέδου να έρθουν στην Τούμπα μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης προκειμένου η σχετική διαδικασία να ολοκληρωθεί τουλάχιστον μία ώρα πριν τη σέντρα και να μην υπάρξει πρόβλημα με τον παρατηρητή της UEFA.

Ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει ζωντανά από την Τούμπα τη μάχη του Δικεφάλου και της Ολλανδικής ομάδας για την πρωτιά του Ομίλου.

Με την πρόκριση εξασφαλισμένη, οι δύο μονομάχοι κυνηγούν την πρώτη θέση του ομίλου τους για καλύτερη κλήρωση στους 32 του Europa League. Μετά τη νίκη στο Καζακστάν, ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει το αήττητο και να κλείσει θριαμβευτικά την παρουσία του στους ομίλους, πριν… μάθει τον αντίπαλο του στα νοκ άουτ παιχνίδια.
Περιγραφή: Μιχάλης Τσώχος. Ρεπορτάζ: Δημοσθένης Γεωργακόπουλος

Αμέσως μετά η εκπομπή Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, θα σας μεταφέρει ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις προβλέψεις για την κλήρωση. Αλλά και όπως πάντα, όλη η δράση της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης και τους πιθανούς αντίπαλους του ΠΑΟΚ.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:05 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη