13 Δεκ 2013

Οι τέσσερις χτεσινές ειδήσεις του Γ. Μπουτάρη!

Τις τελευταίες ώρες έγιναν γνωστές τέσσερις σημαντικότατες ειδήσεις που αφορούν τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Κοινό χαρακτηριστικό όλων; Ότι υπάρχουν ζητήματα διαφάνειας, σοβαρότητας και αποτελεσματικότητας αλλά και σπατάλης στη Διοίκηση του. Αλλά υπάρχει και άλλο στοιχείο που συνδέει τις ειδήσεις αυτές: Ότι δεν δημοσιοποιήθηκαν από τα ΜΜΕ, ...
αποσιωπήθηκαν πλήρως!
Έχουμε και λέμε:
1. 77 εκ. ευρώ θα ξοδέψει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για Δημόσιες Σχέσεις και Προβολή. Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν επίσημα στον Ισολογισμό (δείτε τα εδώ)

2. Ο Μπουτάρης παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Είχε αναλάβει έναν υγιέστατο οργανισμό, τα έκανε μαντάρα και φεύγει σα να μην συμβαίνει τίποτε, αφήνοντας πίσω του χρέη, διαλυμένη υπηρεσία και διχασμένα στελέχη! (δείτε την είδηση εδώ)

3. Ο Μπουτάρης προσλαμβάνει ακόμη δύο δημοσιογράφους, ενώ αποκαλύπτεται ότι απασχολεί συνολικά 55 συμβούλους, δημοσιογράφους και υπαλλήλους για Δημόσιες Σχέσεις και Προβολή του έργου του (δεν υπολογίζουμε την TV-100 και FM-100 που επίσης προβάλουν τον Δήμο). Δείτε την είδηση εδώ.

4. Ο Μπουτάρης, ως θεσμικό πρόσωπο της Ελληνικής Πολιτείας αναγνώρισε τα Σκόπια ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας", αφού συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το "Μακεδονικό Επιμελητήριο" φωτογραφιζόμενος κάτω από τα σύμβολά του. (Η είδηση εδώ)

Φυσικά σε αυτές τις κορυφαίες ειδήσεις δεν βάζουμε τις άλλες μικρότερες, ότι δηλαδή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε ως παράνομες διαδικασίες του Δήμου Θεσσαλονίκης για την Πλατεία Ελευθερίας και το Πάρκο Δυρραχίου, που σε φυσιολογικές συνθήκες θα έκαναν τον Τύπο να σφυροκοπά μία δημοτική διοίκηση.

Για να μην ξεχνιόμαστε...

ΧΕΝ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη