18 Δεκ 2013

Τώρα : Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τζιτζικώστα με τα μέλη της ομάδας του

Τζιτζικώστας : Όλοι κρίνονται  καθημερινά μέχρι την κατάθεση την κατάθεση του νέου συνδυασμού. Θα είμαστε ένα... καθαρά αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο

Περισσότερες από τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση, η οποία είχε ως θέμα την προετοιμασία για τις εκλογές

Οριστικά υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης

Σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση για σύνθεση απόψεων πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τζιτζικώστα με τα μέλη της Περιφερειακής του ομάδας με αποκλειστικό θέμα την πορεία για τις εκλογές.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην ενότητα και στη συνεργασία που έχει επιδείξει η ομάδα και  ζήτησε από όλους να ανεβάσουν τους ρυθμούς όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών. Τόνισε το έργο που έχει επιτευχθεί από όλα τα μέλη της παράταξης και αναφέρθηκε στις προκλήσεις των επερχόμενων εκλογών. 
Έθεσε ως προτεραιότητα την αλληλεγγύη και την συμβολή της Περιφέρειας στην αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής και μίλησε για την πρόκληση του νέου ΕΣΠΑ. 
Αναφορικά με τις εκλογές, ο Τζιτζικώστας ενημέρωσε τους συμβούλους ότι ο συνδυασμός θα είναι έτοιμος  για την εκλογική αναμέτρηση, σχεδιαστικά, οργανωτικά σε όλα τα επίπεδα και σε θέματα ψηφοδελτίων.

Για το θέμα των συνεργασιών ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν πολλοί, άξιοι και ικανοί, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, θέλουν να συμμετέχουν στο συνδυασμό λέγοντας πως είναι άτομα από όλους τους χώρους της κοινωνίας, χωρίς κομματικές ταμπέλες και ξεκαθάρισε πως οι συνεργασίες και οι συμπράξεις που θα γίνουν, θα είναι σε επίπεδο προσώπων, σε επίπεδο κοινωνίας, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση σε επίπεδο κομμάτων, λέγοντας όπως μάθαμε πως


"Θα είμαστε λοιπόν, ένα καθαρά αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο και μέχρι την κατάθεση του νέου συνδυασμού, όλοι κρίνονται καθημερινά".

taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη