12 Δεκ 2013

Κατεδαφίζεται αυθαίρετο στις καφετέριες του "Ποσειδωνίου"

Μετά από πολλά χρόνια ...υποσχέσεων, για την αποκατάσταση της οδού Μαρίας Κάλλας στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, εκεί που είναι η πιάτσα με τις καφετέριες, ήρθε η ώρα της ..
πρώτης "ανώδυνης" μικρής κατεδάφισης, που αποτελεί το 1% των παρανομιών, που εντόπιζε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διοίκησης ο Ανδρέας Κουράκης, φωτογράφιζε και έστελνε στον φιλικό τύπο , ο οποίος έκραζε με πηχαίους τίτλους "όργιο παρανομίας στην οδό Μαρίας Κάλλας, καφετέριες έκλεισαν τελείως το πεζοδρόμιο". Το θέμα ήταν "προεκλογική δέσμευση", αλλά φυσικά, δεν έγινε απολύτως κανένα συμμάζεμα των καφετεριών. Οι περισσότεροι από εσάς, θα έχετε πάει στην περιοχή και θα δυσκολευτήκατε να περάσετε μπροστά από το γνωστό περίπτερο, ιδιαίτερα αν έχετε καρότσι με παιδί.
Όχι ότι είμαστε υπέρ των κατεδαφίσεων, είναι ένα πολύπλοκο θέμα, απλά είμαστε υπέρ της εξής αρχής: "όταν είσαι αντιπολίτευση και καταγγέλεις, πρόσεχε! Μπορεί να εκλεγείς και θα πρέπει να κάνεις αυτά που λες"

Η συγκεκριμένη (συμβολική) κατεδάφιση, ξεκίνησε από το δημοτικό συμβούλιο στις 9-12-2009 και μετά από ...τέσσερα χρόνια θα υλοποιηθεί (εκτός αν γίνει πάλι κάτι). Πρόκειται για την κατασκευή ακριβώς δίπλα από τη "Γενική Κλινική".


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη