12 Δεκ 2013

Ο κακιασμένος

Ζήλεψα τη δόξα της Χαζής Ξανθιάς κι έχω να πω πως οι δικές μου απορίες είναι πιο κακιασμένες. Παρακαλούνται να μην με διαβάσουν Συριζαίοι, Αναρχοαυτόνομοι και φιλολαθραίοι (φίλοι του λαθραίου είτε εγχώριου είτε εισαγόμενου).

* Πολλή κουβέντα γίνεται τελευταία για τους χιλιάδες απόρους που δεν έχουν ρεύμα. Ή τουλάχιστον δεν πληρώνουν ρεύμα. Αλήθεια μέσα σε αυτούς είναι και ολόκληροι καταυλισμοί αθίγγανων που με το έτσι θέλω δεν πληρώνουν ποτέ τίποτα; Όχι αγαπητή Πόπη, για να κλέψεις ρεύμα δεν είσαι πάντοτε απελπισμένος. Κάποιες φορές είσαι καθ' έξη τζαμπατζής!

*Ο "απελπισμένος" 43χρονος άνεργος που σκότωσε τον πατέρα του, έπαιρνε δυο νοίκια από σπίτια που του είχε δώσει ο πατέρας του και ο ηλικιωμένος "τσόνταρε" κι από την σύνταξή του. Επίσης "πάνω στην απελπισία" του δεν ξέχασε να εξαφανίσει τους κάλυκες! Και η σύζυγός του εργαζόταν κανονικά. Απληστία και αχαριστία δεν το λένε αυτό τα λεξικά;

*Αλήθεια είναι εντελώς τυχαίο που στις σημερινές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, πρώτο θέμα είναι αφενός η συνέχιση του παγώματος των έργων στο ΜΕΤΡΟ (έπειτα από την προσφυγή του Δημάρχου στο ΣτΕ) και αφετέρου οι μακέτες (το γράφω και κλαίω) για την θαλάσσια συγκοινωνία στην πόλη (κι αυτό το γράφω και κλαίω);

*Ο Σύριζα παραπονιέται που θα γίνουν οι Ευρωεκλογές στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Εγώ λέω να διαμαρτυρηθεί που γίνονται Μάιο και Κυριακή και θα έχει καλό καιρό και θα χάσει το μπάνιο του ο λαός.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη