Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

6 Δεκ 2013

ΠΑΟΚ : Πρώτο ο λόγο ο Στέφενς στις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Μετά την προχθεσινή σύσκεψη του τμήματος σκάουτινγκ του Δικεφάλου είναι ξεκάθαρο ότι ο Χουμπ Στέφενς θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στις μεταγραφές του Γενάρη. Οι θέσεις όπου θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ είναι
λίγο-πολύ δεδομένες και αφορούν το κέντρο της άμυνας, τον άξονα της μεσαίας γραμμής και ενδεχομένως και την επίθεση, καθώς ο Νέτσιντ δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.
Το μπάτζετ που είναι διαθέσιμο έχει ήδη καθοριστεί και όλοι όσοι μετέχουν στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, διοικητικοί και τεχνική ηγεσία, γνωρίζουν πώς θα πρέπει να κινηθούν.
Ο Κοστίν Λάζαρ σε δηλώσεις του στη Ρουμανία αποκάλυψε πως οι συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του θα ξεκινήσουν από τη νέα χρονιά.
Ο μέσος του Δικεφάλου ξεκαθάρισε πάντως ότι το οικονομικό δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά «έχουμε έναν Ελληνορώσο ''προστάτη'' στον ΠΑΟΚ». Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, Ιλι Τάρε, διέψευσε τα περί συμφωνίας της ιταλικής ομάδας με τον Κάτσε. «Μου αρέσει ο Κάτσε», είπε ο συμπατριώτης του, Τάρε, «αλλά δεν έχω μιλήσει ούτε με τον παίκτη ούτε με τον ΠΑΟΚ».
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει συνάντηση του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδη με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη