20 Δεκ 2013

Τα καλύτερα Χριστούγεννα θα κάνουν οι οπαδοί του Ηρακλή !

Εκ της Περσίας έρχεται, ο Μάγος με τα δώρα
ΝΑΙ ! Έρχεται ο Χοσεϊν Χενταγιάτι για να αγοράσει τον Ηρακλή! 
Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα της αλλαγής...
σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ηρακλής. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ηρακλής, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένονται στην Θεσσαλονίκη οι εκπρόσωποι του ομίλου επιχειρήσεων με έδρα το Ιράν, με σκοπό την ολοκλήρωση των συζητήσεων για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της κυανόλευκης εταιρίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Χοσεϊν Χενταγιάτι (δεν γίνει αναφορά στο όνομά του στην ανακοίνωση) άναψε το πράσινο φως για να τρέξουν οι εξελίξεις. Οι εκπρόσωποί του αναμένονται στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές, ενώ θα πάρουν μία πρώτη γεύση από Ηρακλή στα παιχνίδια με Καβάλα και Π.Α.Ο.Κ.

Αυτός είναι ο Ιρανός πάμπλουτος επενδυτής του Ηρακλή (φωτογραφίες)


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει ότι η διαδικασία πώλησης της, έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς μετά την αποστολή των οικονομικών στοιχείων από την ΠΑΕ στον όμιλο εταιριών ιρανικών συμφερόντων που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Ηρακλή, δόθηκε η έγκριση από την πλευρά του αγοραστή για να προχωρήσει η διαδικασία της αγοροπωλησίας.

Ήδη σήμερα με την παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου του ιρανικού Ομίλου στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, ξεκίνησαν οι διαδικασίες πρόσκλησης και έκδοσης βίζας των ανθρώπων του ιρανικού Ομίλου που θα ολοκληρώσουν την αγοραπωλησία και αναμένονται στις 27 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη ο οικονομικός ελεγκτής και ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ομίλου. Οι εκπρόσωποι του αγοραστή θα κάνουν τον τελικό έλεγχο της ΠΑΕ Ηρακλής και θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις με Καβάλα και ΠΑΟΚ".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη