11 Δεκ 2013

Οι οπαδοί του Άρη θα εκνευριστούν με τον (παπατζή;) Γιάννη Κωνσταντινίδη

Η παρακάτω είδηση είναι αρκούντως εκνευριστική για τους οπαδούς της μεγάλης ομάδας που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας της, σε πολύ δύσκολες συνθήκες:


Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013


O Γ. Κωνσταντινίδης τη Δευτέρα στη "Δίκη"

Ο επιχειρηματίας και εκδότης Γιάννης Κωνσταντινίδης θα βρίσκεται στο studio  της τηλεοπτικής "Δίκης στον Σκάϊ" τη Δευτέρα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Είναι εκ των προσκεκλημένων της εκπομπής και θα μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά για το ενδεχόμενο αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Άρης.
δηλαδή ρε άνθρωπέ μου, θέλεις να πάρεις τον Άρη, υπόσχεσαι να τα πεις όλα σε συνέντευξη τύπου και πριν τη συνέντευξη θα πας να μιλήσεις σε αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση;
Μήπως είσαι λίγο παπατζής κυρ-Γιάννη και θες να διαφημιστείς;

Αμ το άλλο, που είπε για σένα βουλευτής και φίλος σου;

“Ο Κωνσταντινίδης είναι ένας ευγενής άνθρωπος χαμηλών τόνων. Είναι 65 ετών, έχει δύο παιδιά και μένει στη Δράμα. Ήταν παλαιότερα στο υπουργείο Ανάπτυξης στην εποχή Μητσοτάκη σε επιτελική θέση δίπλα στον υπουργού την περίοδο 1991-1993. Αυτή τη στιγμή είναι συνταξιούχος. Προσπαθεί στην Δράμα να φτιάξει ένα εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων και μακάρι να το καταφέρει καθώς η περιοχή χρειάζεται θέσεις εργασίας”.

Μήπως θες να διαφημιστείς μέσα από τον Άρη;
Πρόσεχε, όμως γιατί οι οπαδοί του Άρη, είναι πολύ εκνευρισμένοι με όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους και πολλοί από αυτούς έχουν ...βαρύ χέρι.
Αν είναι να επενδύσεις, κάν΄το γρήγορα και αθόρυβα, αλλιώς, δικαιολογημένα, θα "τα ακούσεις" από τον πονεμένο κόσμο του Άρη, που δεν θέλει άλλους παπατζήδες υποψήφιους αγοραστές..

ΤΩΡΑ: Έκτακτη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη