13 Ιαν 2014

Και απατεώνας και φθηνιάρης!


Οργάνωσε την "απαγωγή" του για 500€!

Για 500€ ένας 33χρονος οργάνωσε απάτη κατά του ίδιου του του αδερφού. Ο 33χρονος πριν από τρεις ημέρες, τηλεφώνησε στον αδερφό του λέγοντάς του ότι τον κρατούσαν κάποιοι επειδή τους χρωστούσε χρήματα. 
Προκειμένου να "απελευθερωθεί" ο αδερφός του, ο 48χρονος πρωινές ώρες της 11-01-2014, τοποθέτησε εκεί όπου του είχαν υποδείξει οι "απαγωγείς" το χρηματικό ποσό των 500€, που αποτελούσε μέρος του ποσού που οφειλόταν, πλην όμως όπως τον ενημέρωσε ο αδερφός του έπρεπε να παραδώσει και το υπόλοιπο προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Πρωινές ώρες της 12-01-2014, ο 48χρονος δέχθηκε εκ νέου κλήση από τον αδερφό του, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τον άφησαν ελεύθερο αφού προηγουμένως του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ζητώντας του ταυτόχρονα να προσπαθήσει να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, γιατί εξακολουθεί να κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως προέκυψε από την επισταμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την παραπάνω Υπηρεσία, ουδέποτε έλαβε χώρα, αρπαγή σε βάρος του 33χρονου για χρέος προς έτερα άτομα, ενώ όσα ισχυρίστηκε στον αδερφό του, έγιναν προκειμένου να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, για την αγορά ναρκωτικών ουσιών από κοινού με 33χρονο συνεργό του, που αναζητείται.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη