17 Ιαν 2014

Σίμος ο SMSάκιας !

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΙΜΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΜΕΣΩ SMS
καταγγέλει η αντιπολίτευση του Δήμου Νεάπολης - Συκεών
Επίκαιρη παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Χατζηκυριάκου Περικλή που έθεσε το...
θέμα της αποστολής μηνυμάτων SMS μέσω κινητού τηλεφώνου από το Δήμαρχο σε δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, ποιο είναι το ετήσιο κόστος και ποιον βαρύνει το κόστος αποστολής των μηνυμάτων.
Επιπρόσθετα τίθενται σημαντικά ζητήματα νομιμότητας όπως της χρησιμοποίησης προσωπικών δεδομένων των συμπολιτών μας χωρίς την συγκατάθεση τους , αφού συμπολίτες εξέφρασαν σε εμάς την αγανάκτηση τους για τα συνεχή μηνύματα του Δήμαρχου Σίμου Δανιηλίδη και θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος αυτού η ''Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων''. 
O Περικλής Χατζηκυριάκου
Το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και οι Διοικητικές υπηρεσίες έχουν μετατραπεί σε γραφείο προπαγάνδας του Σίμου Δανιηλίδη χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του Δήμου Νεάπολης Συκεών στο πλαίσιο εξυπηρέτησης προσωπικών του επιδιώξεων και συμφερόντων. 
Η Δημοτική Παράταξη ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ζητά άμεσα να δώσει τους αριθμούς τηλεφώνων που χρησιμοποιεί , με τις αναλύσεις των αποστελλόμενων μηνυμάτων και ποιος πληρώνει το κόστος των τηλεφώνων αυτών. 
Την ίδια τακτική της αποστολής μηνυμάτων SMS μέσω κινητού τηλεφώνου ακολουθεί ο Σίμος Δανιηλίδης και στην Π.Ε.Δ με πρόσχημα την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα επικαιρότητας στέλνοντας προσωπικά μηνύματα που αποσκοπούν στην ουσία στην ενίσχυση της προσωπικής του προβολής και τίποτα άλλο .

Γνωστές τακτικές από τα χρόνια της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ και του κουμπάρου του ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ. Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ Δημήτριος Ζιγκερίδης ανέφερε ότι "πρέπει να τελειώνουμε με το καθεστώς Δανιηλίδη και μετά από είκοσι χρόνια ο Δήμος να χαράξει πορεία αναγέννησης και δημιουργίας".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη