26 Φεβ 2014

Συνάντηση Ζορπίδη - Ιωαννίδη

"Ιδέες και προτάσεις" ζήτησε ο ξανθός, που επανέλαβε ότι όλο του το πρόγραμμα "θα επικεντρώνεται στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας".
Με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου..
Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλη Ζορπίδη και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκε το απόγευμα ο Γιάννης Ιωαννίδης, εγκαινιάζοντας έναν κύκλο συναντήσεων και συνομιλιών με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Ζορπίδης και τα μέλη της Διοίκησης του ΕΕΘ ενημέρωσαν τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη για τα ανοιχτά θέματα των κλάδων τους και ζήτησαν την στήριξη του προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματά τους.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση και τόνισε: «Γνωρίζω ότι την εποχή αυτή σας απασχολούν σοβαρά προβλήματα, τα οποία κλιμακώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και των περιορισμών που επιβάλει η τρόικα.
Γνωρίζω το πρόβλημα με τους ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ. Υπάρχουν άνθρωποι που ενώ ήταν απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, σήμερα δεν μπορούν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους και μένουν μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Αυτό είναι τραγικό και πρέπει να αντιμετωπιστεί. Όπως και συνολικά τα θέματα του ΟΑΕΕ.
Αυτό που μπορώ σήμερα να σας πω είναι ότι επεξεργαζόμαστε κάποιες προτάσεις για τους τρόπους με τους οποίους η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί να σταθεί στο πλευρό σας. Εδώ θέλουμε την βοήθειά σας.
Γι΄αυτό ήρθα σήμερα εδώ για να σας καλέσω να συμμετάσχετε στην προετοιμασία μας. Να δώσετε ιδέες και προτάσεις.
Ξέρω ότι συνήθως οι φορείς δεν σας ακούνε. Εγώ το θεωρώ λάθος. Πάντα στη ζωή μου ακούω τους ειδικούς. Η δουλειά είναι ομαδική.
Ίσως να με έχετε ακούσει να λέω στην αρχή αυτής της προεκλογικής εκστρατείας ότι όλο μου το πρόγραμμα θα επικεντρώνεται στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος μας. Και ο μόνος τρόπος να τον πετύχουμε είναι να συνεργαστούμε στενά. Μόνος τρόπος για να δώσουμε δουλειά στα νέα τα παιδιά είναι να βοηθήσουμε τους επιχειρηματίες να επεκτείνουν τη δραστηριότητές τους.
Ξέρετε ότι ο δικός μας πολιτικός χώρος, αυτός της Κεντροδεξιάς, έχει μέσα στον πυρήνα της ιδεολογίας της, την ιδιωτική οικονομία και την επιχειρηματικότητα. Εμείς ενισχύουμε τις δυνάμεις της δημιουργίας, για το λόγο αυτό σας θέλουμε στο πλευρό μας».
Αύριο στις 11 το πρωί ο Γιάννης Ιωαννίδης θα γίνει δεκτός από τον Υπουργό Μακεδονίας- Θράκης κ. Θόδωρο Καράογλου, με τον οποίο θα συζητήσει θέματα σχετικά με τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές της Κεντρικής Μακεδονίας. (Παράκληση για δημοσιογραφική κάλυψη).
Στις 6 μ.μ. ο Γιάννης Ιωαννίδης θα έχει συνάντηση με μέλη γυναικείων φορέων, με τα οποία θα συζητήσει τις προτάσεις και τις θέσεις τους για τη Γυναικεία Εκπροσώπηση, τόσο στις Προγραμματικές Θέσεις της Υποψηφιότητας όσο και στον Εκλογικό Συνδυασμό αυτής.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη